ATP Kitzbuehel: Dominic Thiem, principalul favorit, calificat în semifinale

ATP Kitzbuehel: Dominic Thiem, principalul favorit, calificat în semifinale

Tenismanul austriac Dominic Thiem, numărul 4 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului ATP de la Kitzbuehel (Austria), dotat cu premii totale în valoare de 586.140 euro, învingându-l în două seturi, 7-6 (7/4), 6-4, pe spaniolul Pablo Andujar, într-o partidă disputată joi.

HotNews.roFoto: Hotnews

Thiem, principalul favorit al competiţiei, s-a impus în mai puţin de două ore de joc. El îl va înfrunta pentru loc în finală pe italianul Lorenzo Sonego (nr.7), care a trecut cu 6-4, 6-4 de un alt reprezentant al Spaniei, Fernando Verdasco, numărul 3 pe lista capilor de serie.

Norvegianul Casper Ruud a acces la rândul său în penultimul act după ce a dispus cu 6-3, 7-6 (7/4) de uruguayanul Pablo Cuevas, favoritul numărul 4. Următorul său adversar va fi spaniolul Albert Ramos, învingător cu 6-3, 6-4 în duelul cu francezul Jeremy Chardy, informează Agerpres.

Rezultate - sferturi de finală:

Dominic Thiem (1) - Pablo Andujar 7-6(74), 6-4

Lorenzo Sonego (7) - Fernando Verdasco (3) 6-4, 6-4

Casper Ruud - Pablo Cuevas (4) 6-3, 7-6 (4)

Albert Ramos - Jeremy Chardy 6-3, 6-4.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

MM, vulcan anti-ARBITRI  Mihai Stoica îi cere lui Vassaras  să publice  discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Liga 1
22.09
MM, vulcan anti-ARBITRI Mihai Stoica îi cere lui Vassaras să publice discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Citește mai mult
MM, vulcan anti-ARBITRI  Mihai Stoica îi cere lui Vassaras să publice discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Ter Stegen s-a rupt!  Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut  teribil ”
Campionate
22.09
Ter Stegen s-a rupt! Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut teribil
Citește mai mult
Ter Stegen s-a rupt!  Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut teribil ”
„Attack Fener”  Ultrașii lui Fenerbahce  s-au făcut de râs  cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Campionate
22.09
„Attack Fener” Ultrașii lui Fenerbahce s-au făcut de râs cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Citește mai mult
„Attack Fener”  Ultrașii lui Fenerbahce s-au făcut de râs cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Peste capul lui Hagi  Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de  Alibec
Liga 1
22.09
Peste capul lui Hagi Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de Alibec
Citește mai mult
Peste capul lui Hagi  Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de Alibec