Australian Open: Sorana Carstea, Horia Tecau si Florin Mergea vor evolua vineri

Australian Open: Sorana Carstea, Horia Tecau si Florin Mergea vor evolua vineri

Sorana Carstea (78 WTA), ultima reprezentanta a Romaniei pe tabloul feminin de simplu, va evolua vineri in turul al treilea de la Australian Open. In aceeasi zi, Horia Tecau si Florin Mergea vor juca in runda a doua a probei de dublu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aici poti citi o ampla prezentarea turneului de la Australian Open.

Sorana Carstea o va intalni pe sportiva americana Alison Riske (42 WTA), in ultimul meci de pe terenul 2, probabil de la ora 07.00.

De-a lungul timpului, Carstea si Riske s-au intalnit de tei ori, scorul fiind 2-1 pentru jucatoarea noastra. A fost 6-2, 7-6(4) in 2007 pentru Alison la US Open, apoi 3-6, 6-2, 6-3 la Washington in 2013 pentru Sorana si 6-3, 6-4 in 2014 la Pattaya tot pentru Carstea.

Tot vineri, Florin Mergeasi britanicul Dominic Inglot, favoriti 16, vor juca in turul doi la dublu in compania perechii franceze Julien Benneteau/Jeremy Chady, in primul meci de pe terenul 8, de la ora 02.00.

Pe terenul 20, tot de la ora 02.00, Horia Tecausi olandezul Jean-Julien Rojer, pereche cap de serie 11, va intalni in turul doi la dublu cuplul olandez Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop, scrie News.ro.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Meci nebun în Ghencea!  FCSB - Petrolul 1-1.   VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Liga 1
21.09
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1. VIDEO CU GOLUL: Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Citește mai mult
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1.  VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem  Dinamo  de acolo!”
Liga 1
21.09
Alarmă la FCSBCampioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Citește mai mult
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Mourinho, învins în clasicul Turciei   Galatasaray  a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Campionate
21.09
Mourinho, învins în clasicul Turciei Galatasaray a câștigat clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Citește mai mult
Mourinho, învins în clasicul Turciei  Galatasaray a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la  națională  a marcat  în Polonia
Stranieri
21.09
Ghiță, GOL SUPERB Fundașul chemat de Lucescu la națională a marcat în Polonia
Citește mai mult
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la națională  a marcat în Polonia