Cifrele etapei: CFR Cluj, lider +2

Cifrele etapei: CFR Cluj, lider +2

Italieneste. CFR Cluj s-a impus cu 1-0 pe terenul unui FC Brasov neasteptat de slab: baietii lui Mandorlini au inscris in minutul 19, prin Bud, apoi au trecut la un joc de asteptare. Brasovul a avut o sansa de egalare in minutul 74, la o lovitura libera executata de Cristi Ionescu. A fost prea putin pentru a bloca CFR-ul, echipa care a mai ratat cateva situatii, pe contraatac, prin Bud si Ysuff Kone.

"Asta nu e Brasov". Oficialii Stelei au fost la meci, pentru a studia echipa gazda, urmatorul adversar. La vederea listei de start, in care brasovenii nu au trimis cativa titulari obisnuiti, presedintele Stelei a observat: "Asta nu e Brasovul cu care vom juca noi, vineri seara. Daca stiam ca asa vor juca, nu mai veneam". Valeriu Argaseala, intervievat la Fanatik, nu a vrut sa intre in detalii suplimentare.

Ecartul s-a marit. Dupa aceasta etapa, candidatele la titlu se intind pe distanta a 4 puncte: aceasta este diferenta intre primul loc (CFR, 46p) si pozitia a 6-a (Urziceni, 42p).

Banatul, fara sansa. Noua secondanta a liderului este FC Vaslui: luni, moldovenii au castigat un meci extrem de important pe terenul Timisoarei. Vaslui s-a impus cu 1-0, printr-un gol (controversat) marcat de Costly, apoi a supravietuit in inferioritate numerica (dupa eliminarea lui Pavlovici), si chiar si unui penalty (ratat de Goga). Dupa joc, patronul banatenilor Marian Iancu a "decretat": Am iesit din cursa pentru titlu.

Un meci cat toata etapa. In partida Urziceni - Dinamo 4-4 s-au marcat tot atatea goluri cat in celelalte 8 jocuri ale rundei - a fost o etapa saraca, cu 16 reusite, din care 8 au apartinut derby-ului de la Urziceni.

Cat dureaza smerenia lui Turcu? Actionarul dinamovist Vasile Turcu a recunoscut ca a gresit, cand a vorbit imediat dupa meciul Urziceni - Dinamo 4-4, facandu-l pe portarul Ema Dolha "gunoi" si "pi..at". Smerenia lui Turcu a durat cateva minute, pana a aflat ca Florin Prunea, delegatul echipei, il atacase intre timp in presa ("Declaratia domnului Turcu este incalificabila"). Turcu: "Acum, conducerea trebuie sa aleaga: ori eu, ori Prunea". Ca sa fie "liniste in casa lui Dinamo", procurorul Cornel Dinu a intervenit in direct la Fanatik, pentru a-i lustrui imaginea lui Turcu.

Asteptandu-l pe Ando. Nae Manea a confirmat luni ca nu mai este antrenorul Rapidului inca dinaintea meciului cu Universitatea Craiova! Mai exact, Manea spune ca nu a mai condus un antrenament inca de martea trecuta. Patronul Copos il asteapta pe Andone, aflat in cursul rezilierii contractului cu TSKA Sofia, pentru a-l instala pe fostul dinamovist pe banca din Giulesti. Discutiile decisive sunt programate astazi.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5