Cristiano Ronaldo, al treilea cel mai bine plătit fotbalist din lume

Cristiano Ronaldo, al treilea cel mai bine plătit fotbalist din lume

Cristiano Ronaldo a fost transferat de la Real Madrid la Juventus, semnând un contract cu campioana Italiei, valabil patru sezoane, pentru un salariu anual de 30 de milioane de euro net. As.com notează că atacantul portughez nu a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume, în ciuda înţelegerii lucrative încheiate, transmite News.ro.

Cristiano Ronaldo, la JuventusFoto: juventus.com

El este al treilea jucător în clasamentul veniturilor, după argentinianul Leo Messi, care primeşte 40 de milioane de euro pe an de la FC Barcelona, şi după brazilianul Neymar, cu 36 de milioane de euro salariu de la PSG.

La Real Madrid, Ronaldo avea înainte de a pleca în Italia un salariu de 21 de milioane de euro.

Potrivit As.com, în Top 10 salarii mai sunt brazilianul Oscar, cu 24 de miloane de euro de la Shanghai SIPG, chilianul Alexis Sanchez, cu 23 de milioane de la Manchester United, francezul Antoine Griezmann, care încasează 23 de milioane de euro în noul contract semnat cu Atletico Madrid, germanul Mesut Ozil, cu 23 de milioane de euro de la Arsenal, argentinianul Ezequiel Lavezzi, cu 22 de miloane de euro de la Hebei Fortune (China), brazilianul Hulk, cu 20 de milioane de la Shanghai SIPG şi francezul Kylian Mbappe de la PSG, cu 18 milioane de euro.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă