Jocurile Olimpice de la Tokyo au început deja - Prima competiție, cea de softball

Jocurile Olimpice de la Tokyo au început deja - Prima competiție, cea de softball

Deși ceremonia oficială de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo va avea loc vineri, miercuri au început deja competițiile sportive. Softball-ul a fost primul sport la care s-a jucat deja un meci, în timp ce turneul de fotbal feminin va începe tot în ziua de miercuri.

HotNews.roFoto: Hotnews

La Fukushima, pe o arenă fără spectatori, Japonia a învins, cu 8-1, Australia, în competiția de softball feminin.

Japonia a câştigat medalia de aur când softball-ul a fost ultima dată în programul Jocurile Olimpice, la Beijing, în 2008.

Arena din Fukushima a fost aleasă pentru meciurile de deschidere la softball şi baseball, care revine, de asemenea, după o absenţă de 13 ani, într-un impuls pentru această zonă după cutremurul devastator şi dezastrul nuclear ulterior, din 2011. Organizatorii au dorit să evidenţieze recuperarea zonei după dezastru şi să demonstreze potenţialilor turişti că Fukushima este o destinaţie sigură de vizitat.

Dar, având în vedere starea de urgenţă impusă pe fondul creşterii cazurilor de infectare cu noul coronavirus, fanilor li s-a interzis să participe la toate probele sportive.

În programul zilei de miercuri mai figurează alte partide de softball, dar şi meciuri de fotbal feminin.

SUA a învins la softball feminin Italia, iar în programul zilei sunt programate șase partide din competiția de fotbal feminin.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”