Jovan Markovic   Mesaj clar  după debutul la Hermannstadt: „Nu am nimic de demonstrat nimănui”
Jovan Markovic Foto:sportpictures.eu

Jovan Markovic Mesaj clar după debutul la Hermannstadt: „Nu am nimic de demonstrat nimănui”

  • Jovan Markovic (23 de ani) a debutat pentru Hermannstadt în eșecul suferit în fața celor de la U Cluj, scor 1-3.
  • Atacantul a fost împrumutat „șepcilor roșii” de Universitatea Craiova.

Fostul internațional român a intrat în startul reprizei secunde în locul lui Neguț, dar nu a reușit să realizeze mare lucru.

Jovan Markovic, mesaj clar: „Nu am nimic de demonstrat nimănui”

Markovic și-a făcut debutul la Hermannstadt în meciul cu U Cluj la doar 4 zile, după împrumutul de la Universitatea Craiova.

Atacantul în vârstă de 23 de ani nu a reușit să-și ajute echipe pentru a obține un rezultat pozitiv, iar la final a vorbit despre obiectivele sibienilor din acest sezon și a recunoscut că nu este 100%.

Nu prea am fost OK cu pregătirea. Sper să continui să joc cât mai mult. O înfrângere dureroasă, dar trebuie să câștigăm următorul meci. Avem un lot foarte bun, un grup foarte bun, sper să mă acomodez cât mai repede și să arăt ce pot.

Suntem mai mulți jucători noi, trebuie să ne cunoaștem între noi, nu am avut timp. Nu am nimic de demonstrat nimănui. În primul rând vreau să-mi demonstrez mie, pentru că știu ce pot. Vreau să înscriu cât mai mult, să-mi ajut echipa”, a spus Markovic pentru Prima Sport.

Silviu Balaure: „Au jucat mai bine decât noi”

„Suntem foarte supărați, am început meciul de la 1-0. Trebuie să mergem înainte. Poate că e mai bine că a venit înfrângerea asta, acum ne gândim la meciul cu Slobozia.
Am primit repede golul, a venit și penalty-ul, am început de la 2-0. Au jucat mai bine decât noi. Trebuie să ne revenim pentru că mai sunt multe etape.

Sezonul trecut cred că am terminat înaintea lor și trebuie să ne concentrăm pe celelalte meciuri, mai sunt multe puncte.Ne dorim să câștigăm să arătăm mai mult pe teren și să muncim mai mult. Cei care au venit poate nu s-au adaptat 100%, dar cu siguranță noi suntem un club puternic și vom arăta asta pe teren, a declarat Silviu Balaure potrivit sursei citate anterior.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5