​Liga 1 Victoria Branesti - CFR Cluj 1-1/ Campioana, surprinsa de Branesti

​Liga 1 Victoria Branesti - CFR Cluj 1-1/ Campioana, surprinsa de Branesti

Campioana CFR Cluj a remizat, pe terenul celor de la Victoria Branesti, in primul meci oficial din 2011, scor 1-1, un egal ce le diminueaza considerabil sansele clujenilor de a ajunge din urma pe liderul Otelul Galati, dar nu-i favorizeaza nici pe ilfoveni, aflati in pericol de retrgradare. Branestiul a aCFR a revenit de la 0-1, prin Gabi Muresan, incheiand partida in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui Muresan.

Gabi MuresanFoto: AGERPRES

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

Fostul jucator al Branestiului, Nicoara a avut prima mare ocazie a meciului, in minutul 8, cand a ramas singur cu portarul, insa Stoicescu a reusit sa respinga. Gazdele au raspuns imediat, apropiindu-se din ce in ce mai mult de poarta lui Nuno Claro.

In minutul 21, Branestiul a deschis scorul dupa o faza frumoasa creata de Todoran si Cornel Coman. Clujenii au respins in prima faza o centrare a celor de la Branesti, dar balonul a ajuns in partea dreapta, la Todoran care a recentrat din vole. Coman a sutat din cadere si l-a invins pe Nuno Claro. Dupa doar un minut de la deschiderea scorului, Vasile Avram a trecut pe langa golul de 2-0, sutul sau violent lovind insa bara.

In repriza secunda, Alin Minteuan l-a aruncat in lupta si pe grecul Pantelis Kapetanos. CFR-ul a avut sansa egalarii in minutul 49, insa Hora, Kapetanos si De Zerbi au ratat pe rand in fata portii. CFR-ul a pus presiune pe adversar, fortand egalarea, iar stradaniile lor au dat rezultate in minutul 70, atunci cand Gabi Muresan a inscris cu un sut puternic din 20 de metri.

CFR-ul ramane in zece oameni din minutul 88, arbitrul Alexandru Tudor aratandu-i cartonasul rosu lui Gabi Muresan pentru o intrare dura cu talpa la Todoran.

Echipe de start:

Branesti: Stoicescu, Maghici, Bar, Marincau, Nicola, F. Petre (D. Petre '74), Ispir, Novac, Avram (Zuluf '81), Todoran, Coman ( Simion '88)

CFR: Nuno Claro, Maftei, Cadu, Rada, Edimar, Muresan, Peralta, Hora, Bastos (Kapetanos '46), Nicoara (Kone '81), De Zerbi (Batin '62)

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5