​NBA - dopaj: John Collins (Atlanta Hawks), suspendat 25 de meciuri după ce a fost depistat pozitiv la un control

​NBA - dopaj: John Collins (Atlanta Hawks), suspendat 25 de meciuri după ce a fost depistat pozitiv la un control

​Tânăra speranţă a echipei de baschet Atlanta Hawks, John Collins (22 ani), a fost suspendat pentru 25 de meciuri după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping, scrie AFP citată de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Suspendarea intră în vigoare imediat, testele ieşind pozitive la un hormon de creştere, GHRP-2.

''Am înţeles impactul pe care acest caz îl are asupra a ceea ce încercăm să realizăm împreună în acest sezon şi sunt incredibil de frustrat şi dezamăgit de mine pentru că am adus echipa în această situaţie. Întotdeauna am acordat o atenţie deosebită la tot ceea ce am luat, dar acest supliment conţinea o substanţă despre care nu ştiam că este interzisă'', a spus John Collins, ce are o medie de 17 puncte şi 8,8 recuperări de la începutul sezonului în Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA).

Decizia luată de oficialii NBA a venit la mai puţin de două săptămâni de la o alta similară, luată în cazul pivotului formaţiei Phoenix Suns, Deandre Ayton, de asemenea suspendat 25 de meciuri pentru utilizarea unei substanţe interzise.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”