Neymar, suspendat trei meciuri pentru că a lovit un spectator

Neymar, suspendat trei meciuri pentru că a lovit un spectator

Atacantul brazilian al echipei PSG, Neymar, a fost suspendat trei meciuri, pentru că a lovit un spectator la finala Cupei Franţei, informează lequipe.fr, conform News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Comisia de Disciplină a Federaţiei Franceze de Fotbal i-a acordat jucătorului o pedeapsă de încă două etape, dar acestea sunt cu suspendare.

Neymar risca o suspendare între cinci şi şapte etape, însă i-au fost acordate circumstanţe atenunate, după ce spectatorul lovit a recunoscut că l-a provocat pe jucătorul brazilian.

În ciuda acestei decizii, el va putea evolua la următorul meci pe care-l va disputa PSG, sâmbătă, în deplasare, cu Angers, în etapa a XXXVI-a a campionatului francez Ligue 1, pentru că suspendarea intră în vigoare luni.

Neyamr va rata ultimele două etape din campionat şi meciul contând pentru supercupa Franţei, Trofeul Campionilor, cu Rennes, care va avea loc la 3 august, la Shenzhen (China).

Formaţia Rennes a învins, 27 aprilie, pe Stade de France, echipa Paris Saint-Germain, la lovituri de departajare, scor 6-5, şi a câştigat Cupa Franţei, primul său trofeu după 48 de ani.

La festivitatea de premiere, când urca în tribuna oficială, Neymar a fost provocat de un spectator, iar fotbalistul echipei PSG l-a lovit în faţă. Fanul i-ar fi cerut internaţionalului brazilian să înveţe fotbal.

"Am reacţionat rău? Da. Dar nimeni nu poate rămâne indiferent", s-a apărat Neymar pe Instagram.

S-ar putea să te intereseze și:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă