„Fum alb”  Panduru a analizat declarațiile lui  Hagi  și spune că știe deja ce răspuns îi va da lui Burleanu
Basarab Panduru / Foto: Sport Pictures

„Fum alb” Panduru a analizat declarațiile lui Hagi și spune că știe deja ce răspuns îi va da lui Burleanu

  • Fostul internațional român Basarab Panduru (54 de ani) a analizat ultima declarație a lui Gică Hagi (59 de ani) și este sigur că „Regele” va fi noul selecționer al României.
  • Contractul dintre Edi Iordănescu și Federația Română de Fotbal expiră pe 1 august 2024.

Basarab Panduru este de părere că, de data aceasta, Gică Hagi va accepta propunerea lui Răzvan Burleanu și va prelua naționala României.

Pandi a ascultat ultima declarație oferită de Gică Hagi, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, și consideră că a descifrat mesajul fostului său coleg.

Basarab Panduru e convins că Gică Hagi va fi noul selecționer

Panduru consideră că nu ar avea rost să prelungească suspansul dacă răspunsul ar fi negativ.

Cred că avem fum alb de la Constanța (n.r. - modul în care este anunțat noul Papa la Vatican). Cred că avem antrenor la națională. Nu vrei să spui că pleci chiar înainte de meci. De ce să ții secret până după meci, dacă nu pleci? Dacă nu te duceai, spuneai direct.

Așa e logica, eu merg după logică. Problema nu e cine vine la națională. E cine vine la Farul în locul lui”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Gică Hagi pregătește răspunsul final

Sâmbătă, în cadrul conferinței de presă premergătoare jocului cu FC Botoșani, Gică Hagi a păstrat suspansul și a declarat că îi va oferi un răspuns lui Răzvan Burleanu imediat după meciul contra moldovenilor.

„Nu știu, vom vedea. Vorbim de meciul cu Botoșani. După meciul cu Botoșani, cu siguranță voi anunța ce decizie am luat”, a declarat Gică Hagi.

Întrebat dacă va fi ultimul meci la Farul, Hagi a izbucnit în râs: „E meciul cu Botoșani, un meci important, haideți să ne concentrăm asupra lui și după, cu siguranță, veți auzi ce direcție voi alege. Vă dați seama că este un proiect important la Constanța...”, a declarat Gică Hagi.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
16.09
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
16.09
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
16.09
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”