Real Madrid vs FC Barcelona (23.00)/ Duel de cinci stele pe "Santiago Bernabeu"

Real Madrid vs FC Barcelona (23.00)/ Duel de cinci stele pe "Santiago Bernabeu"

Duelurile dintre Real Madrid si FC Barcelona s-au mutat, cel putin in urmatoarele doua partide, in Cupa Spaniei, cele doua mari rivale intalnindu-se in sferturile competitiei. Cu o singura victorie in fata catalanilor de cand a preluat banca tehnica a "albilor", Jose Mourinho vrea sa rupa traditia pe "Santiago Bernabeu", in timp ce Guardiola a avertizat ca vrea sa castige in capitala Spaniei. Meciul de cinci stele va incepe la ora 23.00.

Santiago BernabeuFoto: realmadrid.com

Echipe probabile:

Real Madrid: Casillas - Diarra, Pepe, Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Coentrao - Callejon, Ozil, Ronaldo - Benzema (4-2-3-1). Antrenor: Jose Mourinho.

FC Barcelona: Pinto - Abidal, Puyol, Pique, Alves - Iniesta, Busquets, Xavi - Fabregas, Messi, Alexis (4-3-3). Antrenor: Josep Guardiola.

Arbitru: Muniz Fernandez.

Stadion: Santiago Bernabeu, ora 23.00 (ora Romaniei), direct Digisport.

Mourinho vs Guardiola, dueluri in El Clasico:

Barcelona - Real Madrid 5-0 (Primera Division, 2010-2011)

Real Madrid - Barcelona 1-1 (Primera Division, 2010-2011)

Real Madrid - Barcelona 1-0 (Finala Cupei Spaniei, 2010-2011)

Real Madrid - Barcelona 0-2 (Semifinala Champions League, 2010-2011)

Barcelona - Real Madrid 1-1 (Semifinala Champions League, 2010-2011)

Real Madrid - Barcelona 2-2 (Supercupa Spaniei, 2011)

Barcelona - Real Madrid 3-2 (Supercupa Spaniei, 2011)

Real Madrid - Barcelona 1-3 (Primera Division 2011-2012).

"Ca intotdeauna, vom juca doar la victorie. Suntem pregatiti pentru a invinge, ramane de vazut cum va fi pana la urma. Indiferent cu cine si cum voi juca, stiu ca voi fi criticat. Cristiano Ronaldo este un jucator foarte important pentru noi. Cupa este al treilea nostru obiectiv, dar asta nu inseamna ca nu ne dorim sa-i invingem. Nu am urmarit meciul Barcelonei cu Betis (n.r. de duminica), m-am uitat la Milan cu Inter. Relatia mea cu Guardiola este la fel ca intotdeauna, nu avem nicio problema", a declarat Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.

"Suntem constienti de faptul ca totul se joaca in 180 de minute, nu doar in 90. Pe Bernabeu vom incerca sa fim prudenti, dar gandul nostru va fi la victorie. Real Madrid este castigatoarea Cupei Spaniei, liderul din Primera Division, este adversarul cel mai greu pe care il putem intalni in acest moment. In meciurile cu Madridul nu cred ca exista vreo favorita" - Josep Guardiola, antrenor FC Barcelona.

Real Madrid vs FC Barcelona:

S-au disputat 247 de El Clasico. Realul s-a impus de 90 de ori, 54 de partide s-au incheiat nedecis, in timp ce Barcelona a castigat 103 meciuri.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5