Rugby Europe Championship: Meciul dintre România și Olanda a fost reprogramat în noiembrie

Rugby Europe Championship: Meciul dintre România și Olanda a fost reprogramat în noiembrie

​Reprezentativa României va juca ultimul meci din sezonul 2021 al Rugby Europe Championship, cu Olanda, pe 13 noiembrie, la Bucureşti, a anunţat marţi Federaţia Română de Rugby (FRR) pe site-ul oficial.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform sursei, noua dată a fost anunţată oficial marţi de Rugby Europe. Meciul a fost programat iniţial pentru 3 iulie, însă a fost mutat pentru că ''Stejarii'' vor juca în acea zi un meci-test la Bucureşti contra puternicei reprezentative a Argentinei.

În actuala ediţie a REC, România are două victorii, cu Portugalia (28-27) şi cu Spania (22-16), şi două înfrângeri (13-18 cu Rusia) şi 17-28 cu Georgia, aflându-se în clasament pe locul 2.

Ediţia din acest an a Rugby Europe Championship coincide şi cu debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din Franţa pentru zona europeană. Primele două clasate în ierarhia cumulată a competiţiei 2021-2022 se vor califica direct la Cupa Mondială, în timp ce ocupanta locului 3 va merge la turneul final de recalificare.

Olanda se află în premieră în Rugby Europe Championship, învingând luna trecută în meciul de play-off, Belgia cu 23-21.

În ierarhia mondială, România ocupă în prezent locul 18, iar Olanda este pe 24, transmite Agerpres.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”