Serena Williams si Victoria Azarenka au primit wild-card pentru turneul de la Miami

Serena Williams si Victoria Azarenka au primit wild-card pentru turneul de la Miami

Americanca Serena Williams, revenita in circuitul profesionist de tenis dupa o absenta de 14 luni, si belarusa Victoria Azarenka au primit miercuri cate un wild-card (invitatie) pentru turneul WTA de la Miami (Florida), care va avea loc in perioada 20 -31 martie, au anuntat organizatorii, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Serena Williams, din nou in actiuneFoto: bnpparibasopen.com

Pe tabloul principal al acestei competitii de categoria Premier Mandatory, dotata cu premii totale in valoare de 7.972.535 dolari, vor fi prezente si patru jucatoare din Romania: Simona Halep, numarul unu mondial, Sorana Cirstea (locul 35 WTA), Irina-Camelia Begu (locul 36 WTA) si Mihaela Buzarnescu (locul 38 WTA).

Williams, tripla campioana la Miami, care in luna septembrie a devenit mama pentru prima oara, a atins saptamana aceasta turul al treilea la Indian Wells, unde fostul lider al clasamentului WTA s-a inclinat in fata surorii sale mai mari, Venus.

Azarenka, a carei cariera este la ralanti din cauza bataliei judiciare pentru obtinerea custodiei fiului sau, a primit deja o invitatie la Indian Wells, unde s-a oprit in turul al doilea.

Organizatorii turneului din Florida au acordat, de asemenea, un wild-card noii sperante a tenisului american, Amanda Anisimova (16 ani), numarul 149 mondial, care a atins optimile de finala la Indian Wells.

O alta jucatoare americana, Bethanie Mattek-Sands a primit, de asemenea, o invitatie pentru competitia de la Miami, urmand sa-si faca revenirea dupa grava accidentare la genunchi pe care a suferit-o la editia de anul trecut a turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Meci nebun în Ghencea!  FCSB - Petrolul 1-1.   VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Liga 1
21.09
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1. VIDEO CU GOLUL: Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Citește mai mult
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1.  VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem  Dinamo  de acolo!”
Liga 1
21.09
Alarmă la FCSBCampioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Citește mai mult
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Mourinho, învins în clasicul Turciei   Galatasaray  a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Campionate
21.09
Mourinho, învins în clasicul Turciei Galatasaray a câștigat clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Citește mai mult
Mourinho, învins în clasicul Turciei  Galatasaray a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la  națională  a marcat  în Polonia
Stranieri
21.09
Ghiță, GOL SUPERB Fundașul chemat de Lucescu la națională a marcat în Polonia
Citește mai mult
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la națională  a marcat în Polonia