SONDAJ LIVE Argentina și titlul mondial cucerit în Qatar - Cine e jucătorul mai bun: Diego Maradona sau Lionel Messi?

SONDAJ LIVE Argentina și titlul mondial cucerit în Qatar - Cine e jucătorul mai bun: Diego Maradona sau Lionel Messi?

Argentina a câștigat Cupa Mondială pentru a treia oară în istorie (după o finală halucinantă cu Franța), iar întrebarea care a stat atâta vreme pe buzele iubitorilor de fotbal a fost readusă în actualitate: Cine este jucătorul mai bun - Lionel Messi sau Diego Maradona?

Lionel Messi si Diego MaradonaFoto: Luis ROBAYO / AFP / Profimedia

Lionel Messi vs Diego Maradona

Lionel Messi, care până acum a trăit cu această povară pe umeri (faptul că nu cucerise trofeul suprem alături de naționala sa), a înscris în fiecare fază a competiției din Qatar (grupe, optimi, sferturi, semifinale și finală) și a urcat Argentina pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Diego Maradona a cucerit aurul mondial în 1986. Având în vedere faptul că cei doi jucători legendari se află în acest moment la egalitate din acest punct de vedere, cine considerați că merită titlul de cel mai bun jucător argentinian (și nu numai) al tuturor timpurilor?

Sondaj LIVE - Care e jucătorul mai bun - Lionel Messi sau Diego Armando Maradona?

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”