​VIDEO International Champions Cup: Real Madrid, învinsă de Manchester United (scor 1-2); Barcelona, o nouă înfrângere cu AS Roma (scor 2-4)

​VIDEO International Champions Cup: Real Madrid, învinsă de Manchester United (scor 1-2); Barcelona, o nouă înfrângere cu AS Roma (scor 2-4)

​Real Madrid a debutat la turneul amical International Champions Cup cu o înfrângere, scor 1-2 în fața celor de la Manchester United, la primul meci al lui Julen Lopetegui pe banca tehnică a "galacticilor". O altă partidă le-a adus din nou față în față pe Barcelona și AS Roma, capitolinii impunându-se cu 4-2.

HotNews.roFoto: Hotnews

Surclasată cu 4-1 de Liverpool în amicalul precent, formația lui Jose Mourinho și-a luat revanșa și a reușit o victorie în fața campioanei Europei. United a condus cu 2-0, graţie golurilor lui Alexis Sanchez (18') şi Ander Herrera (27'), iar Benzema a redus din diferență în prelungirile primei reprize (45+3'), stabilind totodată și scorul final al confruntării.

Partida s-a disputat pe Hard Rock Stadium din Miami, în prezența a 64.141 de spectatori.

În primul meci din cadrul turneului International Champions Cup, Manchester United a câștigat la penaltiuri în fața lui AC Milan, scor 9-8 (a fost 1-1 după 90 de minute).

Rezumatul partidei Manchester United vs Real Madrid:

Fără Messi, Rakitic sau Suarez pe teren, Barcelona a pierdut clar amicalul cu AS Roma, scor 2-4, tot în cadrul turneului International Champions Cup. Rafinha a deschis scorul pentru catalani încă din minutul 5, dar El Shaarawy a egalat situația cu 11 minute înainte de pauză.

Brazilianul Malcom, adus în această vara de Barcelona de la Bordeaux, a înscris primul gol pentru catalani și a adus echipa în avantaj în minutul 49. Romanii au avut însă un final nebun de meci și au reușit să înscrie de trei ori în ultimele 12 minute, prin Alessandro Florenzi (78'), Bryan Cristante (83') şi Diego Perotti (86' - penalty).

La partida disputată pe AT&T Stadium (Arlington, Texas) au fost prezenţi 54.726 de spectatori.

În sezonul trecut al Champions League, AS Roma a eliminat-o în sferturi pe Barcelona, deși pierduse cu 1-4 pe "Camp Nou". Italienii au reușit minunea pe "Stadio Olimpico", s-au impus cu 3-0 și au obținut calificarea în semifinalele competiției.

Rezumatul partidei Barcelona vs AS Roma:

Tottenham şi-a încheiat participarea la International Champions Cup 2018 cu un succes la limită în fața lui AC Milan, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost semnat de Georges-Kevin N'Koudou (47'). Meciul s-a disputat pe US Bank Stadium din Minneapolis, în faţa a 31.264 de spectatori.

În precedentele două partide disputate la International Champions Cup, Tottenham a învins-o pe AS Roma, scor 4-1, și a pierdut duelul cu Barcelona la penaltiuri, scor 3-5 (a fost 2-2 după 90 de minute).

Rezumatul partidei Tottenham vs AC Milan:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria,  jigniri xenofobe  la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Alte sporturi
04.10
„Urâm România!” Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Citește mai mult
„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
MM îl apără pe Olaru  „E  jucătorul #1  din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Europa League
04.10
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Citește mai mult
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
04.10
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
04.10
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
04.10
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
04.10
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
04.10
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
04.10
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”