VIDEO Serena Williams, în sferturi după un meci dificil cu Maria Sakkari / 100 de victorii pe Arthur Ashe

VIDEO Serena Williams, în sferturi după un meci dificil cu Maria Sakkari / 100 de victorii pe Arthur Ashe

​Serena Williams a avut parte de un meci foarte dificil în fața Mariei Sakkari (favorită 15), însă a reușit să revină în setul decisiv (grecoaica a debutat cu un break) și să se califice în sferturile de la US Open. Pentru Serena, aceasta este a 100-a victorie obținută pe arena Arthur Ashe.

HotNews.roFoto: Hotnews

Serena a început mai bine partida, a salvat cele trei mingi de break consecutive ale adversarei la scorul de 2-2, a câștigat la retur în game-ul următor și s-a impus cu 6-3 după 38 de minute.

Setul secund a fost unul foarte echilibrat, cele două jucătoare servind foarte bine. Sakkari a ratat două mingi de set la retur, la 6-5, însă a câștigat manșa în tiebreak, unde a fructificat a cincea oportunitate avută (a condus cu 4-0 și 6-4, impunându-se în cele din urmă cu 8-6).

Sakkari a profitat de momentul bun și a făcut break încă din primul game al decisivului. Serena a rezistat ofensivei adversarei, și-a arătat experiența și determinarea și a câștigat cu 6-3.

A fost 6-3, (6)6-7, 6-3 pentru Serena, după un meci care a durat două ore și 28 de minute.

Serena și-a luat astfel revanșa după ce grecoaica a eliminat-o la Cincinnati, turneu care a avut loc tot la Flushing Meadows înainte de startul US Open-ului.

Pentru un loc în semifinale, Serena se va confrunta cu Tsvetana Pironkova (Bulgaria / fără clasare, revenită pe teren după o pauză de trei ani), care a trecut de Alize Cornet (Franța / 58 WTA), scor 6-4, (5)6-7, 6-3.

Serena Williams a câştigat de şase ori US Open, ultima dată în 2014. Williams luptă la US Open pentru câştigarea celui de-al 24-lea său trofeu de Grand Slam.

Programul sferturilor:

Jennifer Brady (SUA / 28) vs Yulia Putintseva (Kazakhstan / 23)

Naomi Osaka (Japonia / 4) vs Shelby Rogers (SUA)

Tsvetana Pironkova (Bulgaria) vs Serena Williams (SUA / 3)

Victoria Azarenka (Belarus) / Karolina Muchova (Cehia / 20) vs Elise Mertens (Belgia / 16) / Sofia Kenin (SUA / 2)

Rezumatul partidei dintre Serena Williams și Maria Sakkari:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5