Mititelu vs. FRF   Azi a avut loc primul termen al noului proces: „Cei de la Federație nu vor scăpa de acest  mare abuz ”
Adrian Mititelu

Mititelu vs. FRF Azi a avut loc primul termen al noului proces: „Cei de la Federație nu vor scăpa de acest mare abuz

  • Azi a avut loc la Tribunalul București, secția penală, o primă înfățișare în dosarul FCU Craiova & Adrian Mititelu vs. FRF, LPF, ANAF Mircea Sandu & Dumitru Dragomir.
  • Obiectul dosarului este „infracțiuni de corupție”, iar stadiul procesului este revizuirea fondului.
  • Este vorba despre revizuirea dosarului dezafilierii Craiovei
  • Termenul următor e 19 septembrie

Mititelu a cerut revizuirea fondului bazându-se pe faptul că abia într-o ședință secretă a FRF de pe 5 aprilie 2024, Federația a cerut cerut legal excluderea echipei FCU Craiova, deși aceasta fusese dezafiliată de fapt în 2011.

Adrian Mititelu: „Judecătoarea a preferat să nu se bage în mizeria asta”

„Azi ne-am judecat pe admiterea de principiu. Doamna judecător nu a vrut să pună în discuție faptul că avocații care reprezintă Federația nu reprezintă de fapt Federația, ci au fost impersonați abuziv de unii care ocupă Federația.

Doamna procuroare e și ea foarte timidă și lipsită de interes pentru cauză. Războiul este lung. Nu ca înainte, dar la final vom câștiga. Decizia instanței va fi pe 19.

Toți cei din sală sunt pesimiști având în vedere comportamentul doamnei judecătoare, deși noi considerăm că motivele sunt ultraîntemeiate.

Avocații Federației, milionarii de la Federației, au spus «Ce dacă s-a greșit atunci, nu mai contează! Nu se mai poate!». Încearcă să inducă în eroare instanța.

Publicată de Adrian Mititelu pe Vineri, 13 septembrie 2024

Noi avem altă revizuire în curs care vizează falsul. Hotărârile invocate de FRF în 2011 sunt de fapt false. E nevoie ca un procuror să constate falsul sau să ne dea o ordonanță că e prescris.

E clar, inculpații au fost scăpați de către magistrați la apel, pe niște acte false. Ei recunosc că sunt false dar spun că nu se mai poate face nimic., Nu e adevărat. Nu pot rămâne așa.

Prin urmare, noi suntem optimiști că în următoarele luni vom găsi judecători care nu mai pot să ignore lucrurile clare.

Azi, judecătoarea a preferat să nu se bage în mizeria asta legată de calitatea lui Burleanu, în general oamenii vor să fugă de revizuire, magistrații, mai ales când sunt prejudicii foarte mari.

Dar noi suntem convinși că la un moment dat vom găsi magistrați care să aplice legea, iar cei de la Federație nu vor scăpa de acest mare abuz pe care l-au făcut”, a spus Mititelu, într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

FCU Craiova, de la dezafiliere la retrogradare

  • Fotbal Club Universitatea SA a fost dezafiliată de FRF în 2011, ceea ce a dus la falimentul societății
  • În 2013, FRF a înscris direct în Liga 2 echipa CS Universitatea Craiova, care a devenit ulterior U Craiova 1948 Club Sportiv SA, echipa care joacă acum în Liga 1
  • În 2016, Tribunalul București i-a condamnat pe Mircea Sandu (fost președinte FRF) și Dumitru Dragomir (fost președinte LPF) la câte 3 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu și sustragere de sub sechestru.
  • FRF și LPF au primit la amendă penală pentru abuz în serviciu. Instanța i-a obligat pe inculpații FRF, LPF, Sandu și Dragomir să plătească în solidar către Fotbal Club Universitatea Craiova suma de 284 milioane euro
  • Ulterior, Curtea de Apel București a admis apelul inculpaților, a dispus achitarea acestora și a lăsat nesoluționată acțiunea civilă
  • În 2017, clubul lui Adrian Mititelu s-a reînființat sub numele U Craiova 1948 și s-a înscris în Liga 4, dar a fost obligat să-și schimbe denumirea, după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție. Acum funcționează sub denumirea FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA
  • Echipa a promovat în Liga 1 în vara lui 2021, dar a retrogradat în L2 anul acesta
  • În prezent, CS Universitatea Craiova are acordul juridic de a folosi marca, iar LPF recunoaște CS Universitatea, echipa din Liga 1, drept succesoarea clubului din 1948
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”