Antrenorul lui Dinamo, după salvarea de la retrogradare: „Nu e momentul să vorbim despre viitorul meu”

Antrenorul lui Dinamo, după salvarea de la retrogradare: „Nu e momentul să vorbim despre viitorul meu”

Dinamo a reușit menținerea în SuperLigă după barajul câștigat cu scorul general de 2-0 în fața celor de la Csikszereda, dar antrenorul Zeljko Kopic nu este sigur că va continua pe banca tehnică.


Zeljko Kopic nu l-a uitat pe fostul antrenor al dinamoviștilor: „Ovidiu Burcă este parte din acest succes”


După un sezon dezamăgitor pentru fani, Dinamo și-a îndeplinit într-un final obiectivul de a se salva de la retrogradare.

La finalul unui meci slab prestat de echipa sa, antrenorul Zeljko Kopic s-a declarat mulțumit de rămânerea în SuperLigă, dar nu l-a uitat pe fostul antrenor al „câinilor”, Ovidiu Burcă.

„Sunt satisfăcut de faptul că am rămas în SuperLigă, ăsta e cel mai important lucru. Dacă vorbesc despre aceste 90 de minute, nu am jucat bine. Am avut probleme în a ține de minge și a fost un meci dificil din punct de vedere mental.

Nu a fost ușor să menținem aceeași energie după eșecurile din ultimele meciuri. Îi înțeleg pe jucători, de aceea sunt mulțumit de cele două rezultate obținute în meciurile de baraj.

Nu e momentul să vorbim despre viitorul meu, pentru că acum ne-am atins obiectivul, acela de a rămâne în SuperLigă. Pentru club a fost al patrulea an consecutiv cu probleme. Trebuie să discutăm despre tot și să evităm astfel de momente, pentru că acest club nu merită să treacă prin astfel de situații și să joace astfel de meciuri.

Cred că a fost o situație grea când am venit. Toată lumea știe că nu aici trebuie să fie Dinamo, dar când iei tot contextul în considerare, este un succes că am rămas în prima ligă.

Vreau să spun că domnul Ovidiu Burcă este parte din acest succes, pentru că el a promovat echipa și a luptat cât a putut împreună cu staff-ul. Am dat totul pentru a îmbunătăți echipa, dar acum trebuie să vedem cum putem să o facem pe Dinamo mai bună” – a declarat Zeljko Kopic, pentru DigiSport.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !