„Suntem proștii Ligii 1?”  Andone acuză după ieșirea nervoasă: „CCA a delegat  arbitri fără personalitate !” + îl atacă și pe Dorinel
Bogdan Andone. Foto: IMAGO

„Suntem proștii Ligii 1?” Andone acuză după ieșirea nervoasă: „CCA a delegat arbitri fără personalitate!” + îl atacă și pe Dorinel

  • Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone (49 de ani), și-a explicat criza de nervi de la finalul partidei pierdute în fața celor de la Oțelul Galați, scor 2-3, în prima etapă din Liga 1.
  • Tehnicianul a afirmat că arbitrul Cristian Moldoveanu a fost „încălecat de banca de rezerve a Oțelului” și nu s-a ridicat la nivelul unui meci de această intensitate.
  • De asemenea, Andone a criticat modul în care au fost programate meciurile echipei sale, care nu are suficient timp pentru odihnă.

Andone a protestat după ce echipa sa nu a primit o lovitură liberă la marginea careului advers, în minutul 84, și a fost eliminat.

FURIOS   Bogdan Andone , dezlănțuit: s-a certat cu arbitrii, cu staff-ul și, eliminat, a refuzat să părăsească terenul
Citește și
FURIOS Bogdan Andone, dezlănțuit: s-a certat cu arbitrii, cu staff-ul și, eliminat, a refuzat să părăsească terenul
Citește mai mult
FURIOS Bogdan Andone , dezlănțuit: s-a certat cu arbitrii, cu staff-ul și, eliminat, a refuzat să părăsească terenul

BOTOȘANI - OȚELUL 2-3. Bogdan Andone: „Arbitrii au fost încălecați de banca adversă”

Antrenorul lui FC Botoșani spune că la acest meci nu trebuia să fie delegat Cristian Moldoveanu, un debutant în Liga 1.

„Nu am ce să discut despre joc. A fost decis de două faze fixe abordate greșit și de un penalty neacordat. Vreau să atrag atenția asupra delegării la un duel cu intensivitate, agresivitate.

A fost delegat un arbitru debutant care a fost înjurat din primul minut de antrenorul advers. La fel și al patrulea arbitru, antrenorul advers l-a înjurat la foc automat, iar el nu l-a privit în ochi măcar o dată. Șoptea, fault la Adăscăliței, intensitate la picior, e fault, nu e.

Din punctul meu de vedere, eronată această delegare. Amândoi n-au avut personalitate. Au fost încălecați de banca adversă. Trebuiau să știe că se va întâmpla asta și să nu fie delegat un debutant, trebuia trimis un arbitru cu experiență. Bogdan Andone, la Prima Sport

„Practic jucăm o etapă intermediară, suntem proștii campionatului”

Andone s-a plâns și de programul Ligii 1, echipa sa urmând să joace vineri, 19 iulie, cu Poli Iași.

„Vreau să atrag atenția asupra programărilor. Am jucat astăzi, peste 3 zile, în a patra zi, vom juca la Iași. Astăzi am jucat la 38 de grade. Suntem singura echipă programată la 4 zile.

Vreau să primesc un răspuns din partea cui face acest program. De ce noi? De ce FC Botoșani? De ce adversarii au o zi în plus de odihnă, pe această caniculă, nu avem timp să ne refacem fizic și mental.

Practic am început acest campionat cu o etapă intermediară, la trei zile, suntem proștii campionatului?

Anul trecut am avut șansă, totul s-a întâmplat în favoarea noastră, am rămas în Liga 1.

La Botoșani nu avem aeroport. Facem 9-10-15 ore pe drum, jucăm la 3-4 zile, înseamnă că investițiile domnului Iftime, ale patronilor, care bagă bani în această echipă, care este plătită la zi, sunt în van. Practic sunt cheltuieli exagerate, nu merită”, a mai spus Andone.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”