„Era recidivist”    Balaj acuză  că Olaru a fost suspendat special doar 2 etape: „Au ținut cont că joacă împotriva lui CFR Cluj” +9 foto
Darius Olaru FOTO GOLAZO.ro

„Era recidivist” Balaj acuză că Olaru a fost suspendat special doar 2 etape: „Au ținut cont că joacă împotriva lui CFR Cluj”

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică de la ora 21:00, în etapa #9 din Liga 1

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a vorbit despre problemele din lotul viceampioanei înainte de acest meci și a criticat dur prezența lui Darius Olaru pe teren duminică, spunând că acesta trebuie să fie suspendat mai multe etape după intrarea la Bordeianu, nu doar 2.

FCSB, record!  Campioana va atinge un  volum imens  de partide oficiale, cu cel puțin două peste acum 10 ani
Citește și
FCSB, record! Campioana va atinge un volum imens de partide oficiale, cu cel puțin două peste acum 10 ani
Citește mai mult
FCSB, record!  Campioana va atinge un volum imens de partide oficiale, cu cel puțin două peste acum 10 ani

Balaj: „Niciodată nu jucăm la egal”

...suspendarea de 2 etape a lui Darius Olaru, care revine la derby: „Olaru e cel mai bun jucător al lui FCSB. Dar intrarea aceea nu a avut nimic în comun cu mingea. Era și recidivist. E greu să comentăm suspendarea de doar 2 etape. Probabil au ținut cont că joacă împotriva lui CFR Cluj, au analizat și în funcție de programul meciului.

Sper ca atunci când avem jucători eliminați să primim același tratament. În trecut nu s-a întâmplat, au fost pedepsiți mult mai drastic de aceeași comisie de disciplină”, a spus Balaj pentru fanatik.ro.

Darius Olaru, eliminat în FCSB - Poli Iași. Foto: captură DigiSport
Darius Olaru, eliminat în FCSB - Poli Iași. Foto: captură DigiSport

Galerie foto (9 imagini)

Darius Olaru, eliminat în FCSB - Poli Iași. Foto: captură DigiSport Darius Olaru, eliminat în FCSB - Poli Iași. Foto: captură DigiSport Darius Olaru, eliminat în FCSB - Poli Iași. Foto: captură DigiSport Darius Olaru, eliminat în FCSB - Poli Iași. Foto: captură DigiSport Darius Olaru, eliminat în FCSB - Poli Iași. Foto: captură DigiSport
+9 Fotografii
labels.photo-gallery

...prezența la meci: „S-au vândut peste 8.000 de bilete pentru acest meci, avem și abonații. Jucătorii au ce de ce să se teamă. Meciurile dintre CFR și FCSB aduc mereu spectatori la stadion”

...clauza care îl împiedică pe Daniel Bîrligea să evolueze împotriva fostei echipe: „Așa a fost înțelegerea, să nu joace Bîrligea. Eu dacă promit ceva nu mai pot invoca sume sau cifre”

...ofensiva CFR-ului: „Dan Petrescu avea 4 atacanți, acum au rămas 3 și unul în afara listei: Peter Michael, Louis Munteanu și Virgil Postolachi, plus Valentin Serebe. Sunt importanți, de un nivel la care antrenorii dinaintea lui Dan Petrescu nu s-au bucurat”

...accidentați: „Sperăm să recuperăm jucătorii care au probleme medicale. Din păcate, avem probleme de lot. Faptul că unii nu s-au pregătit alături de echipă va conta și în alcătuirea primului 11”

...strategie: „Niciodată nu jucăm la egal. Aș fi fost mulțumit la Pafos cu un egal, nu duminică”

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !