Surprins, dar optimist Dorința lui Gâlcă după ce Mircea Lucescu a fost numit  selecționer  + Meci „complicat” cu Sepsi
Constantin Gâlcă. Foto: Sport Pictures

Surprins, dar optimistDorința lui Gâlcă după ce Mircea Lucescu a fost numit selecționer + Meci „complicat” cu Sepsi

  • Constantin Gâlcă (52 ani), antrenorul echipei Universitatea Craiova, s-a declarat surprins de revenirea lui Mircea Lucescu (79 ani) în funcția de selecționer al naționalei României.
  • Tehnicianul a afirmat că Universitatea Craiova va avea parte de un meci dificil cu Sepsi, o echipă „omogenă”.
  • Sepsi - Craiova, partidă din etapa a cincea a Ligii 1, este liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la DigiSport și PrimaSport, duminică, 11 august, de la ora 19:00.

Mircea Lucescu revine pe banca echipei naționale după o absență de 38 de ani și are ca obiectiv calificarea la Cupa Mondială din 2026.

Nemulțumit Oțelul-CFR,  amânat  peste capul lui Dorinel Munteanu: „S-au găsit deștepții și mai puțin deștepții”
Citește și
NemulțumitOțelul-CFR, amânat peste capul lui Dorinel Munteanu: „S-au găsit deștepții și mai puțin deștepții”
Citește mai mult
Nemulțumit Oțelul-CFR, amânat peste capul lui Dorinel Munteanu: „S-au găsit deștepții și mai puțin deștepții”

Costel Gâlcă speră ca Mircea Lucescu să convoace cât mai mulți jucători ai Craiovei la națională

Gâlcă își dorește ca Lucescu să cheme cât mai mulți jucători ai Craiovei la națională. Edi Iordănescu, fostul selecționer, a ignorat în trecut jucători precum Andrei Ivan sau Alexandru Mitriță.

„Nu mă așteptam să preia echipa națională, însă este un plus pentru fotbalul nostru. Cu siguranță că echipa națională va arăta mult mai bine cu el, având în vedere experiența pe care o are în fotbal.

Îmi doresc să avem cât mai mulți jucători la echipa națională, însă e decizia selecționerului. Jucătorii mei trebuie să facă tot posibilul să fie convocați, prin rezultate și evoluții”, a afirmat Gâlcă, la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

  • Nicușor Bancu (31 ani) este singurul jucător al Universității Craiova care a fost convocat de Edi Iordănescu pentru EURO 2024. A jucat în 3 meciuri.

SEPSI - CRAIOVA. Costel Gâlcă spune că pe olteni îi așteaptă un meci greu

Craiova și Sepsi au adunat câte 8 puncte după primele 4 etape din Liga 1, iar Gâlcă consideră că gruparea covăsneană poate pune probleme oricui.

Va fi un meci complicat. Sepsi este o echipă omogenă, și-au păstrat mulți jucători. Sunt organizați, au o intensitate bună în joc și agresivă.

Venim după un meci pe care nu l-am câștigat pe teren propriu, mai ales că făcusem o partidă foarte bună cu Maribor, sperăm la o victorie acum. Atitudinea băieților este bună”, a mai afirmat Gâlcă.

Gâlcă: „Vom vedea dacă Bancu va fi disponibil pentru a fi titular”

Gâlcă spune că Ivan, accidentat în meciul cu Petrolul, este singurul absent pentru meciul cu Sepsi, în timp ce Bancu trece în continuare prin momente dificile, după decesul tatălui său.

„Îmi doresc să fie toți băieții bine la ora jocului. Pentru această partidă, în afară de Ivan, suntem toți apți. Bancu s-a antrenat cu noi în această săptămână, vom vedea dacă va fi disponibil pentru a fi titular. Este un moment greu pentru el, pentru familia lui.

E normal ca rezultatele să fie oscilante, încă suntem la început, au venit mulți jucători noi. Încercăm zi de zi să vorbim cu anumiți jucători, însă nu este ușor. Sepsi a făcut un meci bun cu Rapid, au dominat, însă nu au reușit să câștige”, a spus antrenorul Universității.

  • Craiova se află pe locul 2 în Liga 1, dar a fost eliminată de Maribor din preliminariile Conference League (3-4 la general).
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”