Craiova, in deriva: Gaman si Barboianu au fugit din cantonament

Craiova, in deriva: Gaman si Barboianu au fugit din cantonament

Valerica Gaman si Stefan Barboianu, doi dintre tinerii promitatori ai Stiintei, au parasit cantonamentul Universitatii de la Govora fara aprobarea conducerii tehnice. Gestul celor doi vine la doar cateva zile dupa ce antrenorul Victor Piturca a fost indepartat de la Craiova.

Valerica Gaman Foto: AGERPRES

Gaman (21 de ani) si Barboianu (23 de ani) nu au fost de acord cu suspendarea lui Piturca, iar primul chiar a avut o discutie in contradictoriu cu patronul Adrian Mititelu.

In noaptea de marti, cei doi au plecat din cantonamentul echipei de la Govora fara aprobarea conducerii juvetilor. Gaman, unul dintre cei mai buni jucatori ai Stiintei in tur, a bifat in acest sezon 17 partide pentru alb-albastri, in timp ce Barboianu a fost integralist de 13 ori.

"Acesti doi jucatori sunt furati de Piturca. Nu credeam ca e posibil sa se intample asa ceva. E o lovitura pentru mine. Erau ultimii care puteau sa faca gestul asta. Au contract pe 5 ani cu Craiova, nu pot depune memorii. Piti are 3 dezlegari in alb de la mine, dar nu le poate folosi. Mi-a cerut niste garantii pentru niste bani care nu au mai venit. Nu sunt valabile, legea e foarte drastica. Piturca va avea parte de razboi" - Adrian Mititelu (sport.ro).

"Am auzit ce a spus Mititelu. Nu ma intereseaza ce spune el. Nu am nicio dezlegare pentru jucatori de la Mititelu, eu habar nu am de ce spune el. Daca Mititelu a reziliat contractul cu jucatorii, care e vina mea? Banditul asta vorbeste numai prostii. El spune ca nu sunt antrenor? El este antrenor mare, el cu oamenii lui sunt mai profesionisti decat Piturca. Tot ce face Mititelu se numeste banditism! Credeti ca a stat cu mainile in san? S-a dus pe la tribunal... Actele sunt acte, e vorba de lucruri semnate, parafate" - Victor Piturca (sport.ro).

In urma cu doar cateva zile, Gaman a fost dat ca si transferat la Hapoel Tel Aviv, dar pana la urma Adrian Mititelu a cerut o suma considerata mult prea piperata de catre istraelieni. De asemenea, Valerica este dorit si in Ghencea, Steaua insistand pentru liderul din teren al oltenilor.

La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Universitatii Craiova a anuntat despartirea de trei fotbalisti: Razvan Stanca, Dorel Stoica si Alexandru Piturca, acestia fiind printre preferatii lui Victor Piturca, fostul antrenor al echipei.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria,  jigniri xenofobe  la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Alte sporturi
04.10
„Urâm România!” Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Citește mai mult
„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
MM îl apără pe Olaru  „E  jucătorul #1  din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Europa League
04.10
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Citește mai mult
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
04.10
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
04.10
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
04.10
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
04.10
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
04.10
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
04.10
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”