„E plin de brazilieni”  Dan Petrescu crede că CFR are o misiune mai dificilă decât FCSB: „ LASK Linz  nu părea o echipă de speriat” +9 foto
Dan Petrescu. Foto: Sport Pictures

„E plin de brazilieni” Dan Petrescu crede că CFR are o misiune mai dificilă decât FCSB: „LASK Linz nu părea o echipă de speriat”

  • Dan Petrescu (56 ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a analizat-o pe Pafos, adversara echipei sale din play-off-ul Conference League, dar și pe LASK Linz, formație care se va duela cu FCSB pentru un loc în Europa League.
  • Tehnicianul spune că LASK Linz „nu e o echipă de speriat pentru FCSB”, însă pare că se teme de Pafos, echipă care a câștigat Cupa Ciprului.

CFR Cluj și LASK Linz s-au întâlnit într-un meci amical la începutul lunii iulie, scor 1-1, iar Petrescu spune că formația austriacă nu l-a impresionat.

PAFOS  Cine este adversara care stă între  CFR Cluj  și faza principală din Conference League
Citește și
PAFOS Cine este adversara care stă între CFR Cluj și faza principală din Conference League
Citește mai mult
PAFOS  Cine este adversara care stă între CFR Cluj și faza principală din Conference League

Dan Petrescu a analizat-o pe LASK Linz: „Nu părea o echipă de speriat pentru FCSB”

CFR a deschis scorul în partida cu LASK (Matei Ilie '41) și a condus până aproape de final, când Enis Safin ('84) a marcat pentru echipa care a terminat pe locul 3 în campionatul Austriei, după Sturm Graz și RB Salzburg.

„Da, am jucat cu ei în amical, am făcut 1-1, în ultimul meci. E o echipă agresivă şi mi s-a părut că au probleme la faze fixe şi probleme la fundaşii centrali.

Sincer, nu vreau să zic, ca să zică ei după că am zis, dar cred că FCSB, la ce jucători are acum, va merge mai departe în grupele Europa League.

Cred, dar poate nici cei de la Linz nu erau cu toată echipa sau poate nu erau în formă când am jucat noi cu ei. Nu părea o echipă de speriat pentru FCSB”, a afirmat Petrescu.

Galerie foto (9 imagini)

CFR Cluj - Maccabi Petah-Tikva. Foto: sportpictures.eu CFR Cluj - Maccabi Petah-Tikva. Foto: sportpictures.eu CFR Cluj - Maccabi Petah-Tikva. Foto: sportpictures.eu CFR Cluj - Maccabi Petah-Tikva. Foto: sportpictures.eu CFR Cluj - Maccabi Petah-Tikva. Foto: sportpictures.eu
+9 Fotografii
labels.photo-gallery

Și FCSB a jucat un amical cu LASK Linz, pe 14 ianuarie, iar scorul a fost 3-1 pentru campioana României. Au marcat Luis Phelipe ('21), Coman ('65) și Miculescu ('75), respectiv Ljubicic ('71).

8.000.000 €
este cota de piață a lui Marin Ljubicic, cel mai scump jucător din lotul lui LASK Linz, potrivit Transfermarkt.

Dan Petrescu, despre Pafos: „E plin de brazilieni”

CFR a trecut cu 2-0 la general de Maccabi Petah-Tikva și va juca în runda decisivă a preliminariilor Conference League cu Pafos.

Trupa din Cipru a revenit in extremis în „dubla” cu CSKA 1948 Sofia, iar Petrescu a explicat că misiunea CFR-ului va fi una dificilă.

„Sunt convins că play-off-ul e total diferit. E plin de brazilieni acolo (n.r. - la Pafos). Știu că au vrut să cumpere jucători de la noi cu două milioane. Înseamnă că au bani!

Patronul e din Rusia, au investit mulți bani și vor să ia campionatul în Cipru”, a declarat Dan Petrescu.

7 brazilieni
are Pafos în lot: David Goldar, Diogo Dall’Igna, Bruno, Jaja, Leo Natel, Jairo și Anderson Silva.
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5