Cristian Geambașu    Greu  de privit
Cristian Geambașu

Cristian Geambașu Greu de privit

  • Dar terapie de desființat fotbalul a fost derby-ul de clasament de la Galați.

Dacă așa arată meciul între locurile 2 și 3, iar la Botoșani-Buzău se înscriu 6 goluri, e nevoie de un psiholog să ne explice noima Ligii 1.

Când transmisia live îți oferă o imagine căutat artistică cu craterele Lunii, de zici că e un documentar furnizat de NASA, înseamnă că e o problemă cu calitatea meciului.

Partida dintre Oțelul și Dinamo, derby-ul de clasament al etapei a 10-a (locul 2 cu locul 3), a fost o încercare grea pentru privitori.

Oțelului nu-i place să atace, ba chiar pare că se supune unui supliciu, deși numără în echipă oameni tehnici ca Cisotti, Lameira sau Pop. 

Tot la sacrificiu

Dinamo ar ataca, dar nu are cu cine. La propriu. În condițiile absenței celor 6-7 oameni de bază nu poți să aștepți totul de la locomotiva Selmani și foarte puțin de la fluturașul Cîrjan, neatras de munca de jos.

Patriche sapă ca un ortac, dar atât, Amzăr greșește și pase de doi-trei metri, Olsen a înțeles repede unde a ajuns și bubuie baloane.

Prima repriză i-a arătat pe dinamoviști în ipostaza devenită clasică, jucând la sacrificiu și trăgând de rezultat.

Totuși, prostia portarului Iustin Popescu convertită în gol prin penalty-ul obținut și transformat de Selmani a făcut posibil ca scorul să fie, totuși, 1-1 la finalul minutului 45.

Dorinel Munteanu l-a bruscat pe Maftei. FOTO Raed Krishan/GOLAZO.ro Dorinel Munteanu l-a bruscat pe Maftei. FOTO Raed Krishan/GOLAZO.ro
Dorinel Munteanu l-a bruscat pe Maftei. FOTO Raed Krishan/GOLAZO.ro

Dizgrațiosul Dorinel

Nu, totuși, că nici Oțelul n-a arătat nimic special. În afară de o dominare haotică. Și în afară de reprezentația dizgrațioasă a lui Dorinel Munteanu, al cărei punct culminant a fost corecția inclusiv fizică aplicată tânărului Maftei. De la care plecaseră, culmea, cam toate fazele periculoase ale Oțelului.

Nu este deloc în regulă această pseudo-pedagogie mustind a violență verbală și fizică și poate că domnul Munteanu ar trebui convocat la comisiile abilitate pentru rele tratamente aplicate jucătorilor. Și-ar merita convocarea.

Cât despre victimă, Maftei adică, am observat la final că și-a grațiat „profesorul”. Păi, dacă nu e problemă, să fiți sănătoși amândoi și să vă continuați colaborarea!

Dinamo altfel

Estetic, meciul nu a arătat altfel în repriza a doua. A arătat însă ceva mai bine Dinamo și ceva mai rău Oțelul

Zeljko Kopic a simțit ce nu merge și unde trebuie să umble. Intrările lui Costin, Opruț și Caragea au reechilibrat raportul energetic și chiar fotbalistic.

Cîrjan și Olsen au început să arate a mijlocași de construcție, iar după ratarea uriașă a lui Caragea senzația a fost că Dinamo ar fi meritat mai mult.

1-1 înseamnă un punct de fiecare și un punct evaporat în căldarea atât de încăpătoare a fotbalului de proastă calitate.

P.S. La faza posibilului henț în careu al lui Cîrjan, Andrei Nicolescu poate considera că Dinamo a început să fie respectată și a primit 5% din partea arbitrilor?

Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis  Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Liga 1
27.09
Golubovic, ce gafă VIDEO. Faza care a decis Dinamo - Botoșani: eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Citește mai mult
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
„Viața mea îi aparține!”  Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Special
27.09
„Viața mea îi aparține!” Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Citește mai mult
„Viața mea îi aparține!”  Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Curaj și precizie  Cine este  Mihnea Rădulescu , noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Liga 1
27.09
Curaj și precizie Cine este Mihnea Rădulescu, noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Citește mai mult
Curaj și precizie Cine este Mihnea Rădulescu , noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Mesajul lui Drăgușin  Prima reacție după ce a fost  eliminat în minutul 7  în Europa League: „Veșnic recunoscător”
Europa League
27.09
Mesajul lui Drăgușin Prima reacție după ce a fost eliminat în minutul 7 în Europa League: „Veșnic recunoscător”
Citește mai mult
Mesajul lui Drăgușin  Prima reacție după ce a fost eliminat în minutul 7 în Europa League: „Veșnic recunoscător”
Campionul României, în Liga 4 Fundașul vorbește despre cel mai important club al carierei: „Dacă nu era Coman, se desfiinţa de atunci”
Liga 1
27.09
Campionul României, în Liga 4 Fundașul vorbește despre cel mai important club al carierei: „Dacă nu era Coman, se desfiinţa de atunci”
Citește mai mult
Campionul României, în Liga 4 Fundașul vorbește despre cel mai important club al carierei: „Dacă nu era Coman, se desfiinţa de atunci”
împușcat în picior Fostul internațional, atacat după ce a comentat meciul din Europa League
Europa League
27.09
împușcat în picior Fostul internațional, atacat după ce a comentat meciul din Europa League
Citește mai mult
împușcat în picior Fostul internațional, atacat după ce a comentat meciul din Europa League
Șumudică, despre FCSB  Antrenorul Rapidului a comentat victoria roș-albaștrilor: „N-am văzut în viața mea o echipă așa  descoperită !”
Europa League
27.09
Șumudică, despre FCSB Antrenorul Rapidului a comentat victoria roș-albaștrilor: „N-am văzut în viața mea o echipă așa descoperită!”
Citește mai mult
Șumudică, despre FCSB  Antrenorul Rapidului a comentat victoria roș-albaștrilor: „N-am văzut în viața mea o echipă așa descoperită !”
FCSB, locul 2 în Europa League Doar Ajax e peste  campioana României  după prima etapă!
Europa League
27.09
FCSB, locul 2 în Europa LeagueDoar Ajax e peste campioana României după prima etapă!
Citește mai mult
FCSB, locul 2 în Europa League Doar Ajax e peste campioana României după prima etapă!