Dinamo  Andrei Nicolescu „transferă” din „ Generația de Aur ”
Generația de Aur, la meciul de adio / Foto: golazo.ro.

Dinamo Andrei Nicolescu „transferă” din „Generația de Aur

  • Dinam regândește strategia pentru a evita emoțiile din sezonul recent încheiat, când abia a reușit să se salveze de la retrogradare.

„Câinii” au început, deja, curățenia în lot. Șase jucători au părăsit „haita”, iar în perioada următoare vor mai pleca și alții.

Primii înlăturați au fost Ricardo Grigore, Goncalo Gregorio, Daniel Iglesias, Neluț Roșu, Edgar Ie și Domagoj Pavicic (revenit la formația de care aparține, Aris Salonic).

Pe Pavicic, dinamoviștii încearcă să-l readucă la club, în această vară.

Dinamo vrea un membru al Generației de Aur în staff

De asemenea, Dinamo va încerca să mai transfere încă 5-6 jucători de valoare certă, în această perioadă de „mercato”.

Andrei Nicolescu, administratorul special al celor de la Dinamo, a anunțat că vor fi schimbări și la nivelul conducerii.

Chiar în aceste zile, Nicolescu spune că a stat de vorbă cu unul dintre componenții „Generației de Aur”, pe care a încercat să-l convingă să i se alăture proiectului.

Am discutat, chiar săptămâna trecută cu un fost fotbalist de la Dinamo. Un membru al Generației de Aur”, a declarat Andrei Nicolescu, la emisiunea „Totul pentru Dinamo”.

Chiar dacă nu a dorit să dea nume, se pare că Andrei Nicolescu a stat de vorbă cu fostul atacant Viorel Moldovan, conform iamsport.ro.

Continuă investițiile la Dinamo

Andrei Nicolescu a declarat că Dinamo va păstra și-n sezonul următor ritmul investițiilor în salarii și jucători, pe care l-a accelerat vizibil în a doua parte a sezonului.

Pare să fi fost o componentă decisivă în strategia clubului, de vreme ce jucători aduși pe salarii consistente - între 10.000 și 15.000 de euro - s-au dovedit indispensabili echipei în finalul sezonului.

De asemenea, clubul își va îndrepta fața mai mult și spre sectorul juvenil, acolo unde vor cooptați antrenori noi, de preferat cu un trecut dinamovist.

„Cred că cel mai important e să știți că, la nivel de buget de salarii pentru jucători, vom fi la nivelul lunilor de final din acest an. Adică la nivelul bugetului din ultimele trei luni ale acestui an.

Avem și bugete de investiții anul ăsta (n.r. - pentru sezonul următor). Pentru academie ne dorim să cooptăm niște foști jucători de la Dinamo, care să vină cu un suflu nou. Analizăm opțiunea de a face și o echipă la Liga 3 pentru că, pentru noi, pare că această promisiune de a merge împreună cu CS-ul și de a avea echipa a doua în cadrul CS-ului, cel puțin anul ăsta nu se va întâmpla.

Avem destul de mulți tineri cu care trebuie să luăm o decizie corectă. Fie îi ducem undeva unde să le putem urmări traseul și să fim siguri că vor câștiga profesional în acest an, fie să luăm această decizie de a forma echipa a doua și de a-i ține aproape de noi”, a completat Andrei Nicolescu pentru sursa citată.

Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !
MÂNDRI DE VOI!   România  e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Nationala
02.07
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Citește mai mult
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Program Superliga 2024 - 2025  Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1
Liga 1
01.07
Program Superliga 2024 - 2025Când se joacă derby-urile, cum arată țintarul complet al Ligii 1
Citește mai mult
Program Superliga 2024 - 2025 Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1