Bilete pentru Kosovo și Cipru  Când se pun în vânzare și cât vor costa tichetele pentru  ultimele două meciuri  ale României din Nations League
Răzvan Marin foto: Sport Pictures

Bilete pentru Kosovo și Cipru Când se pun în vânzare și cât vor costa tichetele pentru ultimele două meciuri ale României din Nations League

  • Federația Română de Fotbal a anunțat că biletele pentru meciurile cu Kosovo și Cipru vor fi puse în vânzare vineri, 18 octombrie.
  • România va disputa ambele partide acasă, pe Arena Națională, în data de 15, respectiv 18 noiembrie.

România se întoarce acasă după două victorii în deplasare, în ultimele două etape din Nations League, scor 3-0 în Cipru și 2-0 în Lituania. FRF se pregătește să pună în vânzare biletele pentru următoarele două partide.

Calcule pentru CM 2026  Cum poate România  să ajungă la baraj  chiar și în cazul unui dezastru în preliminarii + importanța „dublei” cu Cipru și Kosovo
Citește și
Calcule pentru CM 2026 Cum poate România să ajungă la baraj chiar și în cazul unui dezastru în preliminarii + importanța „dublei” cu Cipru și Kosovo
Citește mai mult
Calcule pentru CM 2026  Cum poate România să ajungă la baraj chiar și în cazul unui dezastru în preliminarii + importanța „dublei” cu Cipru și Kosovo

Bilete pentru „dubla” cu Kosovo și Cipru

„Tricolorii” vor înfrunta Kosovo în data de 15 noiembrie, iar în data de 18 noiembrie selecționata Ciprului. Ambele partide se vor disputa acasă, pe Arena Națională.

Prețurile biletelor pentru ultimele două meciuri:

  • Peluze - 35 lei
  • Tribune - 60 lei
  • Zona VIP - 300 lei

Biletele vor fi puse în vânzare online, vineri, 18 octombrie, la prânz, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro sau în aplicația mobilă „Tricolorii”, potrivit site-ului federației.

Acces gratuit pentru copii

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

Datele copiilor trebuie introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Fiecare comandă poate conține maximum 5 bilete.

România, lider cu maxim de puncte în Nations League

După parcursul bun de la Euro 2024, naționala a continuat să obțină rezultate bune și în Liga Națiunilor, fiind pe prima poziție, cu 12 puncte, după 4 etape, deși fost preluată de un nou selecționer.

Cum arată clasamentul în grup 2 din Liga C:

LocEchipăMeciuriPuncte
1.România412
2.Kosovo49
3.Cipru43
4.Lituania40

Alexoi, suspendată de FRG  Exclusă după jignirile aduse Anei Maria Bărbosu, angajata TVR reacționează pentru GOLAZO.ro:  „Nu a existat nicio anchetă”
Gimnastica
18.10
Alexoi, suspendată de FRG Exclusă după jignirile aduse Anei Maria Bărbosu, angajata TVR reacționează pentru GOLAZO.ro: „Nu a existat nicio anchetă”
Citește mai mult
Alexoi, suspendată de FRG  Exclusă după jignirile aduse Anei Maria Bărbosu, angajata TVR reacționează pentru GOLAZO.ro:  „Nu a existat nicio anchetă”
David Popovici a semnat  Decizie importantă luată de înotător în privința  viitorului  său: „Nu s-a pus problema să nu o facă”
Înot
18.10
David Popovici a semnat Decizie importantă luată de înotător în privința viitorului său: „Nu s-a pus problema să nu o facă”
Citește mai mult
David Popovici a semnat  Decizie importantă luată de înotător în privința viitorului său: „Nu s-a pus problema să nu o facă”
Pe mâna lui Șumudică  Finanțatorul Rapidului, Dan Șucu, îl liniștește pe antrenor:  „Îi dăm toate șansele de pe pământ”
Liga 1
18.10
Pe mâna lui Șumudică Finanțatorul Rapidului, Dan Șucu, îl liniștește pe antrenor: „Îi dăm toate șansele de pe pământ”
Citește mai mult
Pe mâna lui Șumudică  Finanțatorul Rapidului, Dan Șucu, îl liniștește pe antrenor: „Îi dăm toate șansele de pe pământ”
„FCSB este STEAUA”   Cătălin Cîrjan  consideră că rivala de duminică e continuatoarea câștigătoarei CCE
Liga 1
18.10
„FCSB este STEAUA” Cătălin Cîrjan consideră că rivala de duminică e continuatoarea câștigătoarei CCE
Citește mai mult
„FCSB este STEAUA”  Cătălin Cîrjan consideră că rivala de duminică e continuatoarea câștigătoarei CCE
BONUS MAI MARE   Antrenorul României la canotaj ia mai mulți bani din prime decât  antrenorul Spaniei la fotbal
Opinii
18.10
BONUS MAI MARE Antrenorul României la canotaj ia mai mulți bani din prime decât antrenorul Spaniei la fotbal
Citește mai mult
BONUS MAI MARE  Antrenorul României la canotaj ia mai mulți bani din prime decât antrenorul Spaniei la fotbal
„Neagu a fost umilită de antrenor”   Carmen Amariei  dezvăluie, pentru GOLAZO.ro, că selecționerul Pera i-a grăbit retragerea Cristinei Neagu
Handbal
18.10
„Neagu a fost umilită de antrenor” Carmen Amariei dezvăluie, pentru GOLAZO.ro, că selecționerul Pera i-a grăbit retragerea Cristinei Neagu
Citește mai mult
„Neagu a fost umilită de antrenor”  Carmen Amariei dezvăluie, pentru GOLAZO.ro, că selecționerul Pera i-a grăbit retragerea Cristinei Neagu
„Cel mai important meci”  Dinamoviștii  Luna și Pașcalău  abia așteaptă derby-ul: „Sper că fanii se vor bucura mult de acest derby”
Liga 1
18.10
„Cel mai important meci” Dinamoviștii Luna și Pașcalău abia așteaptă derby-ul: „Sper că fanii se vor bucura mult de acest derby”
Citește mai mult
„Cel mai important meci” Dinamoviștii Luna și Pașcalău abia așteaptă derby-ul: „Sper că fanii se vor bucura mult de acest derby”
FCSB - Rapid  Rapidiștii vor umple peluza la derby-ul de pe Arena Națională:  „La retur, primesc și ei toată peluza”
Liga 1
18.10
FCSB - Rapid Rapidiștii vor umple peluza la derby-ul de pe Arena Națională: „La retur, primesc și ei toată peluza”
Citește mai mult
FCSB - Rapid  Rapidiștii vor umple peluza la derby-ul de pe Arena Națională: „La retur, primesc și ei toată peluza”