FABULOASA REACȚIE  ”Timpii nu țin cont de sentimente” , își recunoaște înfrângerea adversarul lui David

FABULOASA REACȚIE”Timpii nu țin cont de sentimente”, își recunoaște înfrângerea adversarul lui David

  • David Popovici a câștigat aseară aurul la 200m cu doar 2 sutimi de secundă înaintea lui Matt Richards
  • Britanicul a crezut că a atins primul peretele bazinului. Dar sportivul a fost suficient de bun ca să nu dea vina pe alții.
  • Marți, ca și David, înotătorul galez ia startul în seriile probei de 100 de metri liber.

Finala olimpică de 200 de metri liber ”s-a rezumat la o cursă feroce de 50 de metri în care David Popovici, Richards, americanul Luke Hobson și britanicul Duncan Scott s-au luptat pentru milimetrul câștigător”, a scris ziarul britanic The Guardian, într-un articol unde remarcă reacția învinsului. 

”Pentru scurt timp, Richards a fost convins că a câștigat. El a crezut că a atins primul peretele, dar nu a reușit să o facă cu suficientă forță pentru a-l învinge pe Popovici”. În realitate, Popovici atinsese primul peretele cu două sutimi de secundă înainte.

”Poate că adăugat mai multă motivație”

Dar învinsul, înotătorul galez Matt Richards, ”a fost suficient de bun pentru a recunoaște că „timpii nu țin cont de sentimente” și a spus că, dacă într-adevăr l-a atins înaintea lui Popovici fără a declanșa cronometrul, atunci tehnica sa a fost de vină, mai degrabă decât mecanismul”, scrie The Guardian.

„Nu este un sport în care se poate discuta, este alb și negru, așa că va trebui să ne descurcăm mai bine data viitoare”, a spus învinsul lui David Popovici.

Și galezul, ca și David, ia startul marți în seriile de 100m stil liber. „Evident, două sutimi de aur este atroce de frustrant, dar uite, poate că a adăugat mai mult motivație”, a mai spus Matt Richards.

Medaliatul cu argint a recunoscut că a greșit în semifinală, unde a înotat slab și a ajuns să fie tras într-un culoar exterior. „Nu a fost ideal, să fiu sincer, semifinala de aseară - am judecat-o puțin greșit”, a sunat propria analiză a lui Richards.

Patru centimetri! Distanța între  extaz și agonie , analizată de singurul medaliat olimpic al natației masculine românești până la David Popovici
Citește și
Patru centimetri!Distanța între extaz și agonie, analizată de singurul medaliat olimpic al natației masculine românești până la David Popovici
Citește mai mult
Patru centimetri! Distanța între extaz și agonie , analizată de singurul medaliat olimpic al natației masculine românești până la David Popovici
„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă