Ghinion pentru portarul care a ajutat pe Real Madrid să ajungă în finala Champions League

Ghinion pentru portarul care a ajutat pe Real Madrid să ajungă în finala Champions League

Andriy Lunin a impresionat în poarta lui Real Madrid în absența lui Thibaut Courtois, dar ucraineanul nu va fi titular în finala Champions League cu Borussia Dortmund, informează EFE.

Andriy Lunin nu va fi titular la Real Madrid în finala Champions League


​Portarul ucrainean a suferit de Gripa B și va face deplasarea separat pentru duelul din 1 iunie, din motive de precauţie, pentru a preveni posibile infectări.

Lunin, care a fost rezervă sâmbăta trecută la ultimul meci din La Liga, a lipsit de la antrenamentele de luni şi marţi ale echipei madrilene deoarece a avut o stare febrilă. El a revenit miercuri la pregătiri, dar s-a antrenat separat de restul lotului şi va călători la Londra separat de delegaţia oficială a clubului, care pleacă joi.

Real Madrid a precizat că nu vrea „să-şi asume nici cel mai mic risc” ca jucătorii săi să se infecteze, iar Lunin pierde astfel posibilitatea de a fi titularizat pentru finala Champions League.

Portarul ucrainean va face deplasarea vineri sau sâmbătă la Londra, dată la care medicii clubului madrilen asigură că nu va mai exista „niciun risc de infectare”.

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, afirmase recent că va fi „o decizie dificilă” să aleagă între belgianul Courtois şi ucraineanul Lunin, deoarece „amândoi merită să joace”, scrie Agerpres.

Real Madrid vs Borussia Dortmund, finala Champions League, va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00. Meciul de pe Stadionul Wembley va fi transmis în format LiveTEXT pe HotNews.ro.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

În picaj Coeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie »  Ce consecințe pot urma
Liga 1
26.07
În picajCoeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie » Ce consecințe pot urma
Citește mai mult
În picaj Coeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie » Ce consecințe pot urma
„Erau niște arzătoare”  Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost  suspendată pentru dopaj : „Mi-am probat nevinovăția!”
Jocurile Olimpice
26.07
„Erau niște arzătoare” Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost suspendată pentru dopaj: „Mi-am probat nevinovăția!”
Citește mai mult
„Erau niște arzătoare”  Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost suspendată pentru dopaj : „Mi-am probat nevinovăția!”
Drum liber  Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge  gratis  la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Campionate
26.07
Drum liber Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge gratis la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Citește mai mult
Drum liber  Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge gratis la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Exclusă de la JO  Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a  spionat  adversarele cu drone
Jocurile Olimpice
26.07
Exclusă de la JO Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a spionat adversarele cu drone
Citește mai mult
Exclusă de la JO Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a spionat adversarele cu drone