Descătușare  Sabău le dedică fanilor victoria cu CFR +  „Dinozaurul”  Nistor spune că trage echipa după el +19 foto
Ioan Ovidiu Sabău. Foto: Sport Pictures

Descătușare Sabău le dedică fanilor victoria cu CFR + „Dinozaurul” Nistor spune că trage echipa după el

  • Ioan Ovidiu Sabău (56 ani), antrenorul echipei Universitatea Cluj, a dedicat fanilor victoria obținută pe terenul rivalei CFR Cluj, scor 3-2, în etapa a patra din Liga 1.
  • Dan Nistor (36 ani) a spus că este datoria lui și a lui Alexandru Chipciu (35 ani) să „tragă echipa după ei”.

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii Universității Cluj. „Șepcile Roșii” au câștigat în Gruia după 10 ani, iar în tribune a fost haos.

CFR-U CLUJ. Ioan Ovidiu Sabău: „Sunt fericit pentru suporteri, a venit rândul nostru”

Sabău spune că cel mai important este că nu i-a mai dezamăgit pe fanii Universității, așa cum s-a întâmplat la ultimele două deplasări din Gruia, ambele pierdute cu 0-4.

„Sunt foarte fericit pentru suporteri, meritau, așteptau acest meci atât de important. Le dedic lor această victorie. Știu ce au însemnat pentru ei acele două înfrângeri. Mi-am dorit astăzi să nu-i mai dezamăgim.

Îi felicit pe jucători, am reușit să revenim. Încet-încet s-a deblocat ceva în ei, am ajuns la poartă, ne-am creat 4-5 ocazii în prima parte, în a doua repriză au fost emoții mari de tot. Înscrii, primești gol, înscrii.

Sunt mulțumit de cum arătăm, punctele acumulate, chiar dacă nu am realizat nimic. Un astfel de joc a fost foarte important pentru noi ca imagine. E o descătușare pentru fani. După atâta timp a venit rândul nostru.

CFR e o echipă puternică, poate să alcătuiască 2 formații. Și noi, când suntem la un nivel bun, avem un cuvânt de spus în Liga 1. În comparație cu ce am avut, avem un lot bun. Jucători cu un caracter frumos, se antrenează bine, e o plăcere să-i antrenezi. Atmosfera se întreține cu rezultate.

Sper să avem starea de spirit de care e nevoie, să nu ne mulțumim cu puțin. Ca să îndeplinim niște obiective trebuie să fim umili, modești, să ne odihnim și să ne amintim că avem un meci important la Ploiești”, a afirmat Ioan Ovidiu Sabău la Prima Sport.

CFR Cluj - U Cluj, FOTO Sportpictures
CFR Cluj - U Cluj, FOTO Sportpictures

Galerie foto (19 imagini)

CFR Cluj - U Cluj, FOTO Sportpictures CFR Cluj - U Cluj, FOTO Sportpictures CFR Cluj - U Cluj, FOTO Sportpictures CFR Cluj - U Cluj, FOTO Sportpictures CFR Cluj - U Cluj, FOTO Sportpictures
+19 Fotografii
labels.photo-gallery

Dan Nistor: „Sunt foarte multe pretenții de la noi, mai ales de la «dinozauri»”

Nistor a fost din nou unul dintre cei mai importanți jucători pentru U Cluj: a centrat la golul lui Masoero și a înscris din penalty.

„Am mai marcat anul trecut din penalty. Sunt 3 puncte importante, scorul putea fi mai mare. Am intrat tensionați din cauza atmosferei, a fost mare presiunea.

Cred eu că creăm o echipă puternică, care se va suda în cel mai scurt timp și vom arăta foarte bine. Le facem fanilor cadou această victorie, pentru ei am jucat astăzi.

Perspectivele sunt bune, dar e începutul campionatului. Dacă vom continua pe aceeași linie și vom asculta ce va spune antrenorul, vom rămâne acolo. Trebuie să ne refacem pentru meciul cu Petrolul și să scoatem punct sau puncte”, a afirmat Nistor, care s-a gândit și la finul său, Nicușor Bancu, al cărui tată a decedat:

„La fel ca la Sibiu, am un deces în familie și îi transmit condoleanțe finului meu, sunt alături de el. Să fie puternic și să meargă înainte”.

Nu ați văzut ce suporteri avem? Au fost minunați, parcă am jucat acasă. Sunt foarte multe pretenții de la noi, mai ales de la «dinozauri», de la mine și Alex (Chipciu - n.r.), trebuie să tragem echipa după noi, avem experiență și nu avem ce face. Dan Nistor, Universitatea Cluj
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5