Prima oară în Croația Ivan Rakitic a semnat cu Hajduk Split și a fost  întâmpinat cu entuziasm  de fani
Ivan Rakitic întâmpinat la Hajduk

Prima oară în CroațiaIvan Rakitic a semnat cu Hajduk Split și a fost întâmpinat cu entuziasm de fani

  • Ivan Rakitic (36 de ani), fostul mijlocaș al Barcelonei și Sevillei, a semnat cu Hajduk Split.
  • Transferul său a fost oficializat duminică, 21 iulie, iar sosirea sa a fost întâmpinată cu entuziasm de suporteri.
CLARIFICĂRI  Mesajul lui Edi Iordănescu după despărțirea de națională: „Ca să nu existe  nicio speculație inutilă ”
Citește și
CLARIFICĂRI Mesajul lui Edi Iordănescu după despărțirea de națională: „Ca să nu existe nicio speculație inutilă
Citește mai mult
CLARIFICĂRI Mesajul lui Edi Iordănescu după despărțirea de națională: „Ca să nu existe nicio speculație inutilă ”

Ivan Rakitic a semnat cu Hajduk Split pentru un sezon, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul.

Rakitic a vorbit într-o conferință de presă din cadrul prezentării oficiale la Hajduk Split, unde, emoționat, a mulțumit tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui transfer, potrivit Gol.hr.

Doresc să mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi aici, inclusiv președintelui, directorului, fanilor și soției mele, pentru sprijinul lor neprețuit. Dacă cineva mi-ar fi spus acum două-trei luni că mă voi afla astăzi aici, probabil aș fi considerat că este o glumă. Sunt extrem de fericit și mândru că, într-un fel, pot oferi înapoi fotbalului croat tot ce mi-a oferit Ivan Rakitic

Fosta vedetă de la Barcelona, primită de un număr mare de fani

Rakitic a părăsit echipa Al Shabab, din Arabia Saudită, și s-a transferat la Hajduk Split, club care a încheiat sezonul trecut pe locul trei în campionat.

Prezentarea lui Ivan Rakitic la Hajduk Split a fost un eveniment deosebit, cu sute de fani care s-au adunat pentru a-l întâmpina.

Aceștia au creat o atmosferă extraordinară, prin scandări și cântece, iar videoclipurile au fost publicate pe rețelele de socializare.

Pentru prima oară în campionatul croat

Născut în Elveția, dar de naționalitate croată, Ivan Rakitic s-a alăturat pentru prima oară unui club din Croația prin acest transfer.

Rakitic a devenit cel mai titrat jucător care a jucat vreodată în prima ligă croată, potrivit unui comunicat al clubului.

  • Cariera lui Rakitic s-a desfășurat în mare parte în La Liga, unde a jucat peste 600 de meciuri pentru Sevilla și FC Barcelona.
  • În Spania, el a câștigat Liga Campionilor, două titluri Europa League, patru titluri La Liga și numeroase alte cupe și competiții.
  • Pe lângă realizările de la club, Rakitic a avut succes și cu echipa națională a Croației, conducând-o către medalia de argint la Cupa Mondială din 2018.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5