JO 2012 Natatie Camelia Potec a ratat calificarea in semifinalele probei de 200 de metri liber

JO 2012 Natatie Camelia Potec a ratat calificarea in semifinalele probei de 200 de metri liber

Camelia Potec nu a reusit sa se califice in semifinalele probei de 200 de metri liber, de la Jocurile Olimpice de la Londra, informeaza Mediafax. Sportiva din Romania a concurat in a doua serie a calificarilor si a terminat pe locul 2, cu 2:01.15, timp insuficient pentru a merge mai departe.

Camelia PotecFoto: Rompres

In semifinale s-au calificat primele 16 sportive. La startul acestei probe s-au aflat 37 de sportive, impartite in cinci serii. Finala va avea loc marti, 31 iulie 2012.

Camelia Potec a ratat calificarea si in finala probei de 400 de metri liber, dupa ce a terminat pe locul 6 seria a treia (4:11.43).

Potec va mai participa si in calificarile pentru 800 de metri liber.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”