John McEnroe a realizat topul celor mai buni tenismeni din toate timpurile

John McEnroe a realizat topul celor mai buni tenismeni din toate timpurile

John McEnroe (60 de ani), legenda tenisului mondial, a realizat un clasament al celor mai buni jucători de tenis din toate timpurile, informează Mediafax.

John McEnroeFoto: lavercup.com

”Voi răspunde cu top patru: Rod Laver, Pete Sampras, Roger Federer și Rafael Nadal. Novak Djokovic ar fi numărul cinci, însă se ridică. În top zece aș insista să intre și Lew Hoad, care era cel mai puternic dintre toți, atunci când era în formă. Și apoi ar fi Bjorn Borg. La început, l-am invidiat. Părea un zeu viking. A reușit să mă învingă în acea nemaipomenită finală de la Wimbledon, din 1980. Apoi, am început să petrecem timp împreună și am devenit prieteni”, a spus McEnroe, potrivit TenisWorld.

McEnroe a început prin a-l lăuda pe Roger Federer, despre care a spus: ”Federer este cel mai complet jucător. Când se ambiționează, nimeni nu îl poate ajunge, pentru că reușește lovituri câștigătoare din orice unghi. El inventează tenisul”.

Câștigătorul a șapte trofee de Grand-Slam a vorbit și despre Rafael Nadal și Novak Djokovic: ”Cel mai mare coșmar pentru mine, dacă aș fi un jucător activ, ar fi să mă înfrunt, pe zgură, cu Rafael Nadal, pe vremea când era în apogeul carierei. De asemenea, Novak Djokovic își îmbunătățește jocul constant”.

McEnroe va fi comentatorul și analistul partidelor de la US Open.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !