Laporta:  Guardiola nu a semnat inca prelungirea / Manchester il asteapta cu bratele deschise

Laporta: Guardiola nu a semnat inca prelungirea/ Manchester il asteapta cu bratele deschise

Joan Laporta este increzator in faptul ca Pep Guardiola va ramane la FC Barcelona, cu toate ca Manchester United ii doreste mult pe tehnicianul momentului din fotbalul mondial. "Este cel mai bun din lume, dar sper ca va continua alaturi de noi", a declarat presedintele catalanilor, informeaza Marca.

Jurnalistii din Anglia au scris (weekend-ul trecut) ca Manchester United a gasit inlocuitorul perfect pentru Sir Alex Ferguson, acesta fiind Guardiola. Speculatiile au aparut dupa ce ibericul intarzie sa isi prelungeasca intelegerea cu Barcelona.

Cu toate acestea, Laporta este inca linistit, omul de afaceri precizand ca Pep va ramane in continuare pe banca tehnica a campioanei Europei.

"Nu putem evita speculatiile, deoarece el este cel mai bun antrenor din lume si multe cluburi sunt interesate de serviciile lui. Stiu ca Manchester United il urmareste. Cu toate acestea, Guardiola mai are mult de stat la Barcelona", a declarat Laporta pentru Marca.

In varsta de 39 de ani, Guardiola este omul momentului, antrenorul reusind sa castige tot alaturi de Barcelona la doar un sezon de la numirea sa (a triumfat in sase competitii - Liga Campionilor, Primera Division, Cupa Spaniei, Supercupa Europei, Cupa Mondiala a Cluburilor si Supercupa Spaniei).

Contractul lui Pep cu catalanii expira la finalul acestui sezon competitional, moment dupa care ibericul poate semna cu orice formatie din postura de liber de contract.

"Noi ne dorim sa rezolvam cat mai rapid situatia contractului, sunt sigur ca va semna, dar mai putem astepta. Trebuie sa avem rabdare", a conchis Joan Laporta.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5