Atac bizar Fost internațional neamț,  derapaje la TV : "UEFA să interzică jucătorilor să-și vopsească părul! Ce, te simți femeie?"
Robert Andrich în timpul meciului cu Spania, scor 1-2, din sferturile de finală ale Euro-2024 foto: Imago

Atac bizarFost internațional neamț, derapaje la TV: "UEFA să interzică jucătorilor să-și vopsească părul! Ce, te simți femeie?"

  • Fostul portar neamț Jens Lehmann cere UEFA interzicerea vopsirii părului în culori țipătoare
  • El l-a luat la țintă pe Andrich, mijlocașul Germaniei
  • Andrei Rațiu s-a remarcat și el la Euro printr-o coafură specială: și-a făcut părul albastru

Fostul portar al naționalei Germaniei, Jens Lehmann, medaliat cu bronz la ediția din 2006 a Cupei Mondiale, găzduită chiar de țara sa, a lansat un atac bizar la adresa mijlocașului Robert Andrich. Motivul? Faptul că Andrich a ales să-și vopsească părul roz, informează metro.co.uk.

Andrich, 29 de ani, și-a dezvăluit noua frizură roz înaintea meciului cu Spania, din sferturile de finală ale Euro-2024.

În faza grupelor, jucătorul celor de la Bayer Leverkusen a evoluat cu părul vopsit blond platinat.

Jens Lehmann (57 de ani acum) a jucat la Schalke 04, Borussia Dortmund, VfB Stuttgart, AC Milan și Arsenal / Foto: Imago Jens Lehmann (57 de ani acum) a jucat la Schalke 04, Borussia Dortmund, VfB Stuttgart, AC Milan și Arsenal / Foto: Imago
Jens Lehmann (57 de ani acum) a jucat la Schalke 04, Borussia Dortmund, VfB Stuttgart, AC Milan și Arsenal / Foto: Imago

Derapajul lui Lehmann

„În zilele noastre, trebuie să ai grijă, trebuie să fii foarte tolerant. Poate se simte ca o femeie sau așa ceva... În contextul echipei naționale, care reprezintă elita, cred că la un moment dat devine prea mult”, a spus Lehmann, citat de Die Welt.

Mai întâi a fost părul blond, acum e roz. Ce încearcă să ne arate? Are cumva probleme de personalitate de trebuie să apară așa?", a continuat fostul goalkeeper.

„Ca și coechipier, aș găsi foarte ciudat acest lucru. Cred că nici antrenorul nu se simte confortabil. Dacă portarul advers are tricou roz? Rozul este o culoare foarte strălucitoare, este o culoare iritantă pe teren".

Lehmann cere intervenția UEFA

El se așteaptă ca UEFA să intervină și să interzică vopsirea părului în culori stridente.

Mă aștept ca UEFA să interzică astfel de culori. Pentru că ar putea crea confuzie printre adversari”, a mai spus Lehmann.

Antrenorul Germaniei, Julian Nagelsmann, a refuzat să răspundă întrebărilor privind culoarea aleasă de Andrich.

„Fiecare are stilul său. Nu mă bag niciodată în astfel de probleme estetice”, a spus Nagelsmann.

La rândul său, Andrich a declarat că prietenii și urmăritorii săi nu ar fi surprinși de alegerea estetică făcută.

„M-am gândit de mai multă vreme să îmi schimb culoarea părului. Cei care mă urmăresc de ceva vreme, prietenii sau familia, nu ar fi surprinși de alegerea făcută”, a concluzionat Andrich.

"Sonic" Rațiu, fundașul cu păr albastru

Andrei Rațiu, conferință de presă înainte de România - Olanda Andrei Rațiu, conferință de presă înainte de România - Olanda
Andrei Rațiu, conferință de presă înainte de România - Olanda

Înainte ca atenția să fie furată de Andrich, primul fotbalist care a impresionat la acest Euro pruin frizură a fost Andrei Rațiu.

Fundașul dreapta al echipei naționale a ales să-și vopsească părul în culoarea albastră, o trimitere către ariciul imaginar Sonic, recunoscut pentru viteza sa de deplasare.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5