Liga 1: FCSB - Concordia Chiajna 2-1/ Gnohere, decisiv - FCSB se mentine pe prima pozitie

Liga 1: FCSB - Concordia Chiajna 2-1/ Gnohere, decisiv - FCSB se mentine pe prima pozitie

FCSB s-a impus in fata celor de la Concordia Chiajna, scor 2-1, intr-o partida contand pentru etapa a XVII-a a Ligii 1. Francezul Harlem Gnohere a confirmat inca o data forma buna, reusind sa inscrie golul victoriei in finalul primei reprize. Echipa lui Nicolae Dica a bifat a 11-a victorie in actual sezon al Ligii 1 si ramane pe primul loc in clasament, cu un punct inaintea celor de la CFR Cluj.

Foto:

Rezultatul final al confruntarii de pe "Arena Nationala" a fost stabilit inca din prima repriza. Dragos Nedelcu a deschis scorul in minutul 14, printr-un sut imparabil de la aproximativ 25 de metri.

Avantajul gazdelor n-a durat decat trei minute, Andrei Marc restabilind egalitatea cu o lovitura de cap, dupa o iesire gresita a lui Nita la un corner. Gnohere a inchis tabela in minutul 40, cu un sut cu latul, din interiorul careului.

FCSB e neinvinsa de opt etape, in care are sase victorii si doua egaluri. Concordia se afla la a treia infrangere consecutiva in campionat.

"Ne asteptam la un joc greu. Pacat ca am primit iar gol dintr-o faza fixa. Important este insa ca am avut reactie dupa, ne-am creat 4-5 ocazii clare. Important este ca am castigat jocul, ca revenim pe primul loc. Mi-era frica de faptul ca vor exista o stare de oboseala si o automultumire. Denis Alibec a avut azi doua ocazii de a marca. Usor-usor revine in forma", a spus Dica la Digi Sport, conform News.ro.

Au evoluat echipele:

FCSB: Nita - Enache, Balasa, Planici, Momcilovici - Nedelcu, Ov. Popescu (Pintilii '68) - Man (Coman '46), Tanase, Teixeira - Gnohere (Alibec '78). Antrenor: Nicolae Dica

Concordia Chiajna: Caparco - Patache, A. Marc, Albu, Fota - Babic (Bud '70), Bucsa - Deaconu (Bawab '60), Cristescu (Pena '87), Bumba - Batin. Antrenor: Ion Moldovan

Cartonase galbene: Patache '61, Bumba '90

Arbitri: Sebastian Coltescu - Adrian Radu Ghinguleac, Dragos Iliescu - Ionut Coza

Observatori: Laszlo Sajtos, Marian Bucurescu

Liga 1, clasament in timp real:

Sursa foto: captura soccerstand.com

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”