„Transferul verii”  Louis Munteanu  revine în Liga 1! Clubul confirmă mutarea: „E șansa lui!”
Louis Munteanu

„Transferul verii”Louis Munteanu revine în Liga 1! Clubul confirmă mutarea: „E șansa lui!”

  • Louis Munteanu (22 ani) revine în Liga 1! CFR Cluj anunță că a bătut palma pentru transferul atacantului de la Fiorentina.
  • Ardelenii au câștigat duelul cu FCSB și Rapid pentru semnătura lui Munteanu, care a marcat 22 de goluri în ultimele două sezoane la Farul.

Louis Munteanu (22 ani) a ales să joace în acest sezon pentru CFR Cluj. Gruparea din Gruia a câștigat lupta pentru semnătura atacantului cu rivalele FCSB și Rapid.

Anunțul că Louis Munteanu va juca la CFR Cluj a fost făcut de La Nazione și confirmat de Cristi Balaj, președintele ardelenilor, pentru Fanatik.

Cristian Geambașu   Mizeria
Citește și
Cristian Geambașu Mizeria
Citește mai mult
Cristian Geambașu Mizeria

Louis Munteanu, transferat de CFR Cluj

Chiar dacă erau semne că Munteanu va rămâne la Fiorentina, fiind luat în cantonamentul din Anglia de antrenorul Raffaele Palladino, italienii au decis să renunțe la serviciile sale.

„E un jucător pe care orice club din România și-l dorește și este un jucător important și pentru națională. E un tânăr jucător român de viitor și sperăm să avem rezultate cât mai bune împreună.

Transferul verii putem să numim și plecările lui Otele sau Florinel Coman de la FCSB. La capitolul sosiri e transferul verii în fotbalul românesc, indiscutabil! ”, a spus Cristi Balaj pentru sursa citată.

Oficialul ardelenilor crede că atacantul va avea oportunitatea să progreseze la CFR Cluj: „Șansa lui Louis Munteanu este că îl va avea antrenor pe Dan Petrescu. Fără să jignesc ceilalți antrenori, vorbim de antrenori care au antrenat foarte mult în România și au demonstrat că scot maxim din fiecare jucător, dar există și excepții”.

Conform Fanatik, Munteanu ar fi semnat un contract pe 4 ani cu CFR Cluj. Este cel de-al 14-lea transfer realizat de ardeleni:

  • Leo Bolgado (fundaș, Leixoes), Anton Kresic (fundaș, Rijeka), Virgiliu Postolachi (atacant, Grenoble), Andrei Artean (mijlocaș, Apollon), Mohammed Kamara (mijlocaș, Hapoel Haifa), Adrian Păun (atacant, Beer Sheva), Beni Nkololo (mijlocaș, Al Orobah), Simao Rocha (fundaș, Pacos Ferreira), Daniel Graovac (fundaș, Manisa), Armend Thaqi (fundaș, Ballkani), Kalifa Kujabi (mijlocaș, Frosinone), Alan Aussi (fundaș, Ponferradina), Meriton Korenica (mijlocaș, Manisa)

CFR, victorie cu Becali în „telenovela” Munteanu

CFR Cluj a oferit pentru Louis Munteanu cu 500.000 de euro mai mult decât suma anunțată de Gigi Becali. Patronul campioanei României anunța după eșecul cu Oțelul că este gata să plătească 2.000.000 de euro.

„Nu mă mai interesează. Am făcut oferta de două milioane, dar el că tralala, că nu știu ce, ia la revedere, mă! I-am acceptat și salariul lui. Dar că el se mai gândește, că nu știu ce.

Florin Tănase cred că o să vină. Și eu cred că iau un jucător mai valoros, dar fără bani. Înțelegi? E mai golgheter Tănase decât Louis Munteanu”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro

Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”