Indirectă  Cristi Manea: „E altceva când joci cu  stadionul plin ”
Cristian Manea, la primul meci jucat pe Giulești pentru Rapid, chiar împotriva fostei sale echipe, CFR Cluj foto: GOLAZO.ro

Indirectă Cristi Manea: „E altceva când joci cu stadionul plin

  • Fundașul Cristian Manea i-a lăudat pe suporterii Rapidului pentru atmosfera făcută în meciul de sâmbătă seară, cu CFR Cluj, scor 2-2.
  • Fost jucător la CFR Cluj până în vară, când a decis să nu-și prelungească înțelegerea și a semnat cu Rapid, Manea a declarat că se simte altfel când joacă pe un stadion plin cu spectatori.
  • Rapid și CFR Cluj au remizat, sâmbătă, scor 2-2, într–un meci din etapa a doua a Ligii I.

Giuleștenii au egalat în ultimul minut de joc prin Hasani.

Cristi Manea, „indirectă” către CFR Cluj: „E altceva când joci cu stadionul plin”

„O remiză dramatică. Din fericire, noi am egalat. Am avut niște ocazii foarte mari și trebuia să marcăm. Chiar le spuneam băieților: «dacă au o ocazie, e posibil să fie gol».

M-am simțit foarte bine. E altceva când joci cu stadionul plin. Parcă joc de o viață aici”, a spus Manea la interviul de după meci, citat de Digisport.

Rapid a avut în sezonul trecut o medie de 12.500 de spectatori la fiecare meci de pe teren propriu

CFR Cluj, fosta echipă a lui Cristian Manea, a avut o medie de 6.700 de spectatori la partidele de pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”

Cristi Manea: „E o senzație super frumoasă să fii apreciat”

Fundașul rapidist este convins că în curând își va câștiga locul de titular și speră ca el și colegii săi să fie mai atenți în faza defensivă și să nu mai primească goluri atât de ușor.

„Chiar am crezut și îmi părea rău că arbitrul a fluierat. Simțeam că mai puteam da un gol. Trebuie să fim mai atenți și să nu mai primim atât de ușor gol.

Eu mă antrenez 100% în fiecare zi. Ușor-ușor, îmi voi câștiga locul de titular. Le mulțumesc fanilor”, a completat Manea.

Eu l-am vrut pe Manea, el nu a mai vrut să rămână. A fost un jucător exemplar pentru CFR Cluj. Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”