„Are un handicap enorm”   Mircea Lucescu  a vorbit despre situația lui Ianis Hagi: „Sper să aprecieze”
Ianis Hagi / Foto: Imago

„Are un handicap enorm” Mircea Lucescu a vorbit despre situația lui Ianis Hagi: „Sper să aprecieze”

  • ROMÂNIA - LITUANIA. Selecționerul Mircea Lucescu (79 de ani) a analizat situația lui Ianis Hagi (25 de ani) și înțelege situația dificilă pe care acesta o traversează.
  • Fotbalistul nu mai este dorit la Rangers, iar conducătorii scoțienilor fac orice pentru a-l determina să plece.
  • România - Lituania este programat luni, de la ora 21:45, pe Stadionul Steaua, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Prima TV.

După ce s-a întors din Spania, după împrumutul la Deportivo Alaves, Ianis Hagi a fost înștiințat de către antrenor și conducere că nu mai este dorit la echipă.

La scurt timp, acesta a fost trimis să se pregătească cu juniorii, în pofida faptului că rezultatele primei echipe nu sunt deloc cele mai bune.

În plus, zilele trecute, Rangers a întocmit lista pentru actuala ediția de Europa League, iar Ianis Hagi nu face parte din lot. Așadar, va rata confruntarea cu FCSB, de pe Ibrox, programată pe 24 octombrie.

Ianis Hagi, out Nu a fost inclus de Rangers pe  lista UEFA 
Citește și
Ianis Hagi, outNu a fost inclus de Rangers pe lista UEFA
Citește mai mult
Ianis Hagi, out Nu a fost inclus de Rangers pe  lista UEFA 

Mircea Lucescu, despre Ianis Hagi: „Și-a dorit să fie alături de noi”

În consecință, Ianis Hagi nu a disputat niciun meci oficial în acest debut de sezon, aspect care îl îngrijorează pe selecționerul Mircea Lucescu.

Cu toate acestea, reputatul tehnician nu l-a omis pentru dubla cu Kosovo și Lituania. L-a utilizat pe finalul partidei cu ex-iugoslavii, 3-0, iar acum îl are în vedere și pentru meciul cu Lituania.

„Pentru un jucător e cel mai greu când nu joacă, dar sper ca prezența la națională să-i stimuleze și să aprecieze (n.r. - că a fost convocat).

Lipsa de minute la nivelul competiției e un handicap enorm pentru Ianis Hagi, față de ceilalți. Iar asta e valabil pentru toată lumea. 

Niciun antrenament nu seamănă cu un joc. E important că e aici, că și-a dorit să fie și sunt convins că va fi în continuare”, a declarat Mircea Lucescu, înaintea meciului cu Lituania.

Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”