MotoGP: Iannone, după ce a fost suspendat provizoriu pentru dopaj: "Sunt calm și deschis oricărei noi analize"

MotoGP: Iannone, după ce a fost suspendat provizoriu pentru dopaj: "Sunt calm și deschis oricărei noi analize"

Andrea Iannone (Aprilia) a reacționat după ce Federaţia internaţională de motociclism (FIM) l-a suspendat provizoriu pentru dopaj. Pilotul italian a scris într-o postare pe Instagram că este calm și deschis unei noi analize.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt calm si vreau sa-mi liniștesc fanii și pe cei de la Aprilia Racing. Sunt deschis oricărei noi analize și sunt destul de surprins, deoarece, deocamdată, nu am primit nicio comunicare oficială din partea FIM. De câțiva ani, și mai ales în acest sezon, am fost verificat de mai multe ori și, evident, rezultatul a fost întotdeauna negativ. De aceea am încredere totală in finalizarea pozitivă a acestui caz", a scris Iannone într-o postare pe Instagram.

Potrivit FIM, analiza eşantionului de urină care i-a fost recoltat lui Iannone cu ocazia Marelui Premiu de MotoGP al Malaeziei, desfăşurat pe 3 noiembrie la Sepang, a relevat prezenţa unui steroid anabolizant, care figurează pe lista produselor interzise, fără să se precizeze însă natura acestuia, scrie Agerpres.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”