Neymar, în război cu șefii lui PSG - Ce clauză din contractul său a activat

Neymar, în război cu șefii lui PSG - Ce clauză din contractul său a activat

Deși șefii lui PSG îl vor plecat, Neymar a activat o clauză din contractul său care îi permite să rămână la campioana Franței până în 2027.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cu Chelsea și Juventus interesate de el, Neymar a activat o clauză din contractul său care poate însemna rămânerea lui la Paris până în 2027, potrivit L'Equipe.

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, își dorea cu orice preț să-l vândă pe starul brazilian pentru suma potrivită.

Decizia lui Neymar l-ar fi scos din sărite pe președintele parizienilor, mai ales că fotbalistul brazilian și conducerea lui PSG nu se află în relații prea bune.

Neymar poate rămâne la PSG până în 2027

Deși nu mai este în centrul atenției la PSG, se pare că Neymar își dorește să rămână alături de Kylian Mbappe și Leo Messi pentru a cuceri într-un final Liga Campionilor, potrivit Marca.com.

Salariul lui Neymar, 30 de milioane de euro net pe an, este marea problemă cu care PSG se confruntă, pe lângă relația care s-a deteriorat în ultimul sezon.

Neymar a devenit în 2017 cel mai scump transfer din istorie, costându-i pe cei de la PSG pentru a-l aduce de la Barcelona nu mai puțin de 222 de milioane de euro.

Citește și:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5