Nick Kyrgios: "Am început să consult un psiholog"

Nick Kyrgios: "Am început să consult un psiholog"

Jucătorul de tenis Nick Kyrgios a declarat, în presa australiană, că a început să meargă la psiholog, pentru a evita "problemele de pe teren şi din afara acestuia", informează News.ro.

Nick KyrgiosFoto: ausopen.com

"Am început să consult un psiholog. Este mai bine, mă simt mai eliberat să vorbesc, am sentimentul că nu mai trebuie să ascund nimic", a declarat Nick Kyrgios pentru Canberra Times.

Câştigător al unui singur turneu în 2018 (Brisbane), Kyrgios a explicat că are o accidentare la cot. "Lucrez cu staful meu pentru a găsi un echilibru mai bun în calendar, lucru pe care nu am reuşit să-l fac în ultimii doi ani", a spus jucătorul de 24 de ani.

Nick Kyrgios este cunoscut pentru modul delăsător în care abordează unele meciuri şi a produs aceeaşi impresie în prima parte a partidei disputate cu francezul Pierre-Hugues Herbert, în turul al doilea al US Open. Atunci el a fost ajutat de arbitrul Mohamed Lahyani, care a venit şi a discutat cu el, iar australianul a câştigat meciul. În prezent el este pe locul 37 mondial.

S-ar putea să te intereseze și:

Roger Federer, nemulţumit de arbitrul meciului Kyrgios - Herbert: "Nu acela era rolul lui, să coboare din scaun" / Elveţianul joacă în turul următor cu australianul

VIDEO US Open: Scena rar întâlnită în tenis - A făcut arbitrul Mohamed Lahyani pe antrenorul pentru Nick Kyrgios?

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”