Oana Manea: Ne bucură succesul, dar încă nu ne gândim la calificare, au mai fost situaţii în care s-a întors soarta

Oana Manea: Ne bucură succesul, dar încă nu ne gândim la calificare, au mai fost situaţii în care s-a întors soarta

​Pivotul echipei de handbal CSM Bucureşti, Oana Manea, a declarat la finalul partidei tur din sferturile Ligii Campionilor, câştigată cu Metz Handball, scor 34-21 (19-13), că succesul este o mare bucurie, dar că nu se gândeşte încă la calificare, pentru că au mai fost situaţii în care ”s-a întors soarta”, potrivit news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Ne doream o victorie la minimum 6 goluri, dar cred că dorinţa şi setea de a juca, de a aduce bucurie în această sală au făcut diferenţa. Încă nu ne gândim la calificare, au mai fost situaţii în care s-a întors soarta. Mergem la Metz să jucăm un handbal bun, aşa cum am jucat şi acasă. Publicul a fost minunat, le mulţumim în numele echipei şi îi alteptăm şi la Turneul Final Four, vrem să ne calificăm”, a declarat Oana Manea, pivotul CSM Bucureşti, la DigiSport.

Şi Natalie Hagman a vorbit despre victoria cu Metz Handball: ”Nu m-am aşteptat la această diferenţă, Metz are jucătoare foarte bune, dar şi noi am jucat foarte bine. Sper că diferenţa va fi de ajuns pentru calificare. Te simţi bine după ce ai învins la 13 goluri. Azi a e zi fericită pentru mine. Publicul a fost uimitor”.

La rândul său, Isabelle Gullden a declarat: ”A fost un meci greu, dar am reuşit să trecem peste fiecare fază cu bine. 13 goluri înseamnă foarte mult. Trebuie să mergem la Metz, să câştigăm şi să arătăm aceeaşi atitudine. Trebuie să ajungem acolo unde trebuie să fim: în Final Four. Publicul a fost de excepţie, e un subiect sensibil pentru mine, pentru că m-au tratat întotdeauna atât de frumos. A fost o perioadă excepţională pentru mine, iar atmosfera m-a emoţionat”, a spus Isabelle Gullden, care va părăsi CSM Bucureşti la finalul sezonului.

Campioana en-titre a României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins vineri, pe teren propriu, formaţia franceză Metz Handball, cu scorul de 34-21 (19-13), în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Partida retur va avea loc în 15 aprilie, la Metz, iar câştigătoarea din dubla manşă se va califica la Turneul Final Four, unde CSM s-a mai aflat de două ori.

Tot vineri, într-un alt sfert de finală, tot manşa tur, FC Midtjylland – HC Vardar, scor 23-24 (16-13). Returul este programat în 14 aprilie.

În celelalte două sferturi se duelează Buducnost – Gyor (7 şi 14 aprilie) şi FTC Budapesta – Rostov-Don (7 şi 14 aprilie).

CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală de pe locul 3 în grupa principală I, după următoarele rezultate: 28-22 şi 24-28 cu Gyor, 31-26 şi 29-24 cu FC Midtjylland şi 22-22 cu Rostov-Don.

Turneul Final Four va avea loc la Budapesta, în 12 şi 13 mai.

Obiectivul campioanei României în actuala stagiune este calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

În 2016, CSM Bucureşti a cucerit trofeul, iar anul trecut a încheiat cu medaliile de bronz.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria,  jigniri xenofobe  la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Alte sporturi
04.10
„Urâm România!” Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Citește mai mult
„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
MM îl apără pe Olaru  „E  jucătorul #1  din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Europa League
04.10
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Citește mai mult
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
04.10
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
04.10
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
04.10
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
04.10
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
04.10
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
04.10
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”