Presedintele PSG, increzator ca formatia sa se va califica in sferturile Champions League: "Avem o echipa capabila sa o invinga pe Real Madrid"

Presedintele PSG, increzator ca formatia sa se va califica in sferturile Champions League: "Avem o echipa capabila sa o invinga pe Real Madrid"

Paris Saint-Germain va avea o misiune extrem de dificila in returul cu Real Madrid, din optimile Chmapions League, dupa esecul cu 1-3 pe "Santiago Bernabeu". Absenta lui Neymar, care va fi supus unei interventii chirurgicale la sfarsitul acestei saptamani, nu-l ingrijoreaza insa pe presedintele parizienilor. Nasser Al-Khelaifi este convins ca echipa sa va obtine calificarea in sferturile competitiei: "Avem o echipa capabila sa o invinga pe Real Madrid sau orice alt club".

Nasser Al-Khelaifi, presedintele PSGFoto: psg.fr

"Suntem foarte tristi pentru el (n.r. pentru Neymar), la fel si suporterii. Singura optiune si decizie, pentru noi, pentru el, a fost operatia. Nu am avut de ales. Am luat decizia impreuna. Calificarea in Champions League o vom obtine impreuna cu suporterii, cu jucatorii. Cred ca meciul cu Real este cel mai important. Sunt foarte increzator pentru acest meci, avem o echipa capabila sa o invinga pe Real Madrid sau orice alt club", a declarat Nasser Al-Khelaifi, presedintele clubului PSG.

"Am avut astazi (n.r miercuri) o reuniune cu Neymar, medicul echipei nationale a Braziliei si medicul clubului nostru si am fost toti de acord ca operatia este singura optiune. Nu puteam sa riscam. Sunt trei parti care au hotarat, repet, toata lumea a fost de acord.

Nu pot sa spun (n.r in cat timp va reveni Neymar), dar totul va depinde de recuperare. Sper ca va fi destul de repede. Vreau sa-i multumesc tatalui lui Neymar, pentru ca vrea sa ramana cu noi pana la meciul cu Real, este un domn, sunt foarte impresionat. Mi-a spus: ᅡVreau sa raman pana la meciul cu Madrid, suntem o familieᅡ ", a mai precizat conducatorul liderului din Ligue 1, potrivit L'Equipe.

PSG si Real Madrid se vor intalni marti (6 martie), pe "Parc des Princes", in mansa a doua a optimilor Champions League. In partida tur, echipa lui Zinedine Zidane s-a impus cu 3-1, fiind mare favorita la calificarea in sferturile competitiei. "Galacticii" si-au asigurat victoria cu doua goluri reusite pe final de meci. Ronaldo 45' (penalty), 83' si Marcelo 86' au inscris golurile madrilenilor, iar Rabiot 33' a punctat pentru PSG.

Medicul nationalei Braziliei: "Recuperarea lui Neymar va dura intre doua luni si jumatate si trei luni "

Neymar va fi operat sambata, in Brazilia, la piciorul drept, iar recuperarea sa "va dura intre doua luni si jumatate si trei luni", a declarat medicul "Selecao", Rodrigo Lasmar, dupa ce a aterizat impreuna cu starul brazilian la Rio de Janeiro, informeaza AFP.

Atacantul va fi operat intr-un spital din Belo Horizonte, pentru o fisura osoasa la piciorul drept, suferita in timpul partidei cu Olympique Marseille, castigata de PSG cu 3-0, duminica trecuta, pe Parc des Princes.

S-ar putea sa te intereseze si:

PSG: Neymar va fi operat la sfarsitul acestei saptamani

VIDEO Real Madrid - PSG 3-1/ Victorie obtinuta pe final de meci - "Galacticii", favoriti la calificare

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
9 luni fără fotbal   Dorin Rotariu  nu joacă nici la Ankaragucu: „Sper să înceapă, pentru că are multe calități”
Stranieri
19.09
9 luni fără fotbal Dorin Rotariu nu joacă nici la Ankaragucu: „Sper să înceapă, pentru că are multe calități”
Citește mai mult
9 luni fără fotbal  Dorin Rotariu nu joacă nici la Ankaragucu: „Sper să înceapă, pentru că are multe calități”
Andrei Ivan vrea titlul   Starul Universității Craiova crede că este  anul oltenilor : „Am avut un start foarte bun”
Liga 1
19.09
Andrei Ivan vrea titlul Starul Universității Craiova crede că este anul oltenilor: „Am avut un start foarte bun”
Citește mai mult
Andrei Ivan vrea titlul   Starul Universității Craiova crede că este anul oltenilor : „Am avut un start foarte bun”
Demisie înainte de „tricolori”! Decizie radicală în Cipru: selecționerul Timur  Ketsbaia a părăsit naționala
Nationala
19.09
Demisie înainte de „tricolori”!Decizie radicală în Cipru: selecționerul Timur Ketsbaia a părăsit naționala
Citește mai mult
Demisie înainte de „tricolori”! Decizie radicală în Cipru: selecționerul Timur Ketsbaia a părăsit naționala