Întrebarea lui Federer  Fostul lider mondial a vorbit despre «cazul Sinner» : „ A fost tratat la fel ca ceilalți? ”
Roger Federer (sursă foto: imago)

Întrebarea lui Federer Fostul lider mondial a vorbit despre «cazul Sinner» : „A fost tratat la fel ca ceilalți?

  • Roger Federer, câștigător a 20 de turnee de Grand Slam, a oferit prima declarație despre cazul de dopaj în care a fost implicat liderul mondial ATP, Jannik Sinner
  • Afirmațiile lui Federer vin la câteva zile după ce Rafael Nadal și-a exprimat și el opinia despre Jannik Sinner

Jannick Sinner a picat două teste antidoping în primăvara acestui an. Italianul a fost găsit pozitiv la Clostebol, însă datorită cantității mici de substanță găsită în organism a primit acceptul să joace.

„Înțeleg frustrarea” Rafael Nadal a comentat cazul Sinner » Mesajul pentru  Simona Halep  și ceilalți contestatari: „Cred în dreptate”
Citește și
„Înțeleg frustrarea”Rafael Nadal a comentat cazul Sinner » Mesajul pentru Simona Halep și ceilalți contestatari: „Cred în dreptate”
Citește mai mult
„Înțeleg frustrarea” Rafael Nadal a comentat cazul Sinner » Mesajul pentru Simona Halep și ceilalți contestatari: „Cred în dreptate”

Scandalul Sinner. Roger Federer: „Această întrebare are nevoie de un răspuns”

La fel ca și Rafael Nadal, Roger Federer crede în nevinovăția lui Jannik Sinner.

Echipa lui Jannik Sinner a prezentat dovada că preparatorul fizic și-ar fi îngrijit o rană de la deget cu un spray care conținea Clostebol, iar substanța a ajuns la jucătorul de tenis după ce preparatorul i-a făcut masaj liderului mondial ATP.

„Cred că avem cu toții destul de multă încredere că Jannik nu a făcut nimic greșit, dar deranjează inconsecvența aceasta. El nu a trebuit să stea pe tușă în timp ce oamenii care judecau cazul său nu erau 100% siguri ce se întâmplă. A fost tratat la fel ca ceilalți? Asta e întrebarea la care trebuie să se răspundă.

Nu este ceva ce vrem să vedem în sportul nostru, acest tip de știri, indiferent dacă el sau alt jucător a făcut ceva sau nu. Este o problemă pe care nu ne-o dorim. Înțeleg că este o situație delicată”, a declarat Federer pentru Today.com.

Federer: „Înțeleg frustrarea jucătorilor”

„Este coșmarul fiecărui atlet și al fiecărei echipe să aibă aceste acuzații și aceste probleme, pentru că noi completăm aceste formulare toată ziua, în fiecare zi.

Și se țin de tine la tot pasul. În fiecare dimineață când te trezești, te gândești: este cineva la ușă care vine să mă testeze?. Așa că este foarte dificil.

Trebuie să avem încredere în proces, precum și în oricine este implicat”, a mai spus spus Roger Federer pentru sursa citată.

Ridicol, indiferent că a fost accident sau plănuit! Ești testat de două ori pozitiv la o substanță interzisă, care ți-a creat un avantaj. Trebuie să stai pe bară 2 ani. Cremă de masaj, da, bine. Drăguț. Nick Kyrgios, twitter
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”