Roland Garros Simona Halep, Edina Gallovits-Hall si Irina Begu, eliminate in turul al doilea

Roland Garros Simona Halep, Edina Gallovits-Hall si Irina Begu, eliminate in turul al doilea

Finalista editiei trecute si favorita numarul 8 la Roland Garros 2011, australianca Samantha Stosur a trecut in putin peste o ora de Simona Halep in turul al doilea al Open-ului Francez. Romanca a reusit sa castige doar doua game-uri in aceasta partida, cedand in minim de seturi, cu 0-6, 2-6. Edina Gallovits nu a avut nici ea mai multa sansa in fata australiencei Anastasia Rodionova, fiind invinsa cu 6-1, 6-4.

Simona HalepFoto: Reuters

Simona Halep a cazut victima australiencei Samantha Stosur in runda a doua de la Roland Garros, cedand rapid in fata mult mai experimentatei sale adversare. Stosur si-a creat trei sanse de break inca din primul game, reusind sa fructifice a doua minge si sa-i ia serviciul lui Halep. Romanca a replicat in game-ul urmator, avand trei mingi de rebreak, insa Stosur a egalalt la 40, a mai salvat o noua minge de break si si-a facut in cele din urma serviciul (2-0). Halep nu a mai reusit sa opuna rezistenta in acest set, si-a mai pierdut serviciul de doua ori (in game-urile trei si cinci), iar Samantha Stosur a castigat primul set cu 6-0, dupa 26 minute de joc.

In setul secund, Stosur a continuat in acelasi stil, facand break-ul la debut. In game-ul urmator, Halep egaleza la 40, anuleaza de doua ori avantajul australiencei si obtine o sansa de rebreak. Romanca ii ia serviciul adversarei, castigand primul sau game din acest meci (1-1).

Stosur face insa din nou break-ul si, dupa ce isi castiga game-ul, se desprinde la 3-1. In game-ul al cincilea, Halep salveaza doua mingi de break si isi castiga pentru prima data serviciul (3-2). Australianca face insa un nou break in game-ul sapte si incheie setul cu un game la 0 (6-2).

Edina Gallovits-Hall a parasit si ea competitia de simplu in turul al doilea, fiind invinsa in 71 minute de australianca Anastasia Rodionova. In primul set, romanca a reusit sa-si castige o singura data serviciul, neputand sa isi creeze vreo sansa de break. In setul secund, cele doua jucatoare "au facut schimb" de break-uri si jocul a fost echilibrat pana la 5-4 in favoarea australiencei. Gallovits Hall si-a cedat insa serviciul in game-ul urmator si Rodionova s-a impus cu 6-4, calificandu-se in turul al treilea.

Update: Irina Begu nu a avut replica in fata rusoaicei Svetlana Kuznetsova, a 13-a favorita de la Roland Garros, cedand in minim de seturi. Kuznetsova a inceput meciul cu un game alb, urmat de un break (2-0). Irina Begu si-a facut serviciul in game-ul al patrulea, dupa ce a salvat o minge de break (3-1), dar rusoaica a obtinut un nou break in game-ul al saselea si a castigat setul intai in 25 de minute, cu 6-1. Kuznetsova a inceput setul secund cu un break si s-a desprins rapid la 2-0. Begu si-a facut serviciul in game-ul al treilea, insa rusoaica a reusit inca doua break-uri, in game-urile cinci si sapte, si s-a impus cu 6-1.

Tot miercuri, Horia Tecau si suedezul Robert Lindstedt s-au calificat in turul al doilea al competitiei de dublu. Favorit numarul noua, cuplul romano-suedez s-a impus in minim de seturi in fata perechii James Cerretani (SUA)/ Adil Shamasdin (Canada), scor 6-4, 6-3.

Alexandra Dulgheru face pereche la dublu cu Magdalena Rybarikova (Slovacia), reusind sa se califice in turul al doilea de Jelena Dokic (Australia)/ Melanie Oudin (SUA), cu scorul de 6-2, 4-6, 6-2. Perechea Sorana Cirstea (Romania)/ Ayumi Morita (Japonia) s-a oprit in primul tur la dublu, fiind eliminata de cuplul Alla Kudryavtseva (Rusia)/ Jasmin Woehr (Germania), scor 7-6, 2-6, 6-3.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

OFICIAL   Florinel Coman , prezentat la noua echipă: „Un transfer tare lângă Joselu!”
Stranieri
07.07
OFICIAL Florinel Coman, prezentat la noua echipă: „Un transfer tare lângă Joselu!”
Citește mai mult
OFICIAL Florinel Coman , prezentat la noua echipă: „Un transfer tare lângă Joselu!”
BLOGGERIȚĂ LA RAPID  Șucu  schimbă tot : o nouă persoană va avea rolul de ofițer de presă
Liga 1
07.07
BLOGGERIȚĂ LA RAPID Șucu schimbă tot: o nouă persoană va avea rolul de ofițer de presă
Citește mai mult
BLOGGERIȚĂ LA RAPID Șucu schimbă tot : o nouă persoană va avea rolul de ofițer de presă
Kroos despre imigrație Nu și-ar lăsa fiica în oraș, după ora 23: „ Germania  nu mai e țara care era acum 10 ani”
Campionate
07.07
Kroos despre imigrațieNu și-ar lăsa fiica în oraș, după ora 23: „Germania nu mai e țara care era acum 10 ani”
Citește mai mult
Kroos despre imigrație Nu și-ar lăsa fiica în oraș, după ora 23: „ Germania nu mai e țara care era acum 10 ani”
Fără autoritate Imaginile care explică eliminarea Braziliei de la Copa America.  Selecționerul, ignorat complet  de jucători
Campionate
07.07
Fără autoritateImaginile care explică eliminarea Braziliei de la Copa America. Selecționerul, ignorat complet de jucători
Citește mai mult
Fără autoritate Imaginile care explică eliminarea Braziliei de la Copa America. Selecționerul, ignorat complet de jucători