România U21 vs Ungaria U21 (de la ora 19:00) / Echipament inedit pentru "tricolori" - Echipele probabile

România U21 vs Ungaria U21 (de la ora 19:00) / Echipament inedit pentru "tricolori" - Echipele probabile

Adrian Mutu si nationala Under 21 a RomanieiFoto: frf.ro

Echipa Under 21 a României a debutat cu o remiză la Euro 2021, una obținută împotriva puternicei echipei a Olandei (1-1). Urmează un meci capital contra Ungariei, victoria fiind obligatorie pentru îndeplinirea obiectivului: calificarea din grupă.

De știut:

  • Duelul contra maghiarilor va începe de la ora 19:00, va fi LiveText pe HotNews.ro și în direct pe TVR 1. De asemenea, duelul de la Budapesta poate fi ascultat pe Radio România Actualități.
  • Toate rezultatele delegaţiei României U21 la testarea Covid-19 efectuată vineri dimineaţă sunt negative, a anunţat frf.ro.
  • La şedinţa tehnică de vineri seara s-au decis echipamentele de joc. România va evolua în albastru complet, noul echipament de deplasare al echipelor naţionale.

Echipele probabile:

Ungaria U21: Bese – Bolla, Balogh, Mocsi, Deutsch – Kovacsreti, Kata – Palincsar, Szendrei, Kiss – Szoke. Selecționer: Zoltan Gera

România U21: A. Vlad – Haruț, Drăgușin, Pașcanu, Boboc – Olaru, M. Marin, A. Ciobanu – Moruțan, Ad. Petre, Cîmpanu. Selecționer: Adrian Mutu.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Belgia. La centru se va afla Lawrence Visser, arbitru FIFA din 2017. Acesta va arbitra în premieră România la nivel de reprezentativă. Cu fotbalul românesc a avut contact în iulie 2019, la meciul Astana – CFR Cluj 1-0, în primul tur preliminar din Champions League. Visser va fi ajutat de asistenţii: Thibaud Nijssen şi Ruben Wyns. Cel de-al patrulea oficial este Espen Eskås din Norvegia.

Ce spune selecționerul

  • "Încărcătură foarte mare. Derbiul rămâne derbi pentru noi. Un meci foarte greu. Sunt sigur că Ungaria va juca cu ambiţie, la fel ca noi, şi sper să câştigăm.
  • Cred că avem o echipă mai valoroasă, cred în echipa mea, sunt sigur că băieţii sunt conştienţi de asta. Chiar dacă nu cu mult peste, echipa României este mai valoroasă.
  • Ei au investit în infrastructură, sperăm ca într-o zi să fim şi noi la acelaşi nivel. Şi faptul că ei joacă ultima şansă face meciul mai dificil.
  • Cuvântul nostru de ordine la meciul de mâine (n.r. sâmbătă) este echilibru atât în faza ofensivă cât şi în defensivă. Nu am decis primul 11, încă am dubii. Am fost toţi alături de echipa naţională mare, l-am văzut toţi în sală" - Adrian Mutu.

Echipamentele celor două selecționate pentru meciul de sâmbătă:

\uD835\uDC14\uD835\uDC0D\uD835\uDC03\uD835\uDC04\uD835\uDC11 \uD835\uDFD0\uD835\uDFCF | La ședința tehnică de vineri seara s-au decis echipamentele de joc! Evoluăm în albastru complet \uD83D\uDC49...

Posted by Echipa națională de fotbal a României on Friday, March 26, 2021

Programul României:

24 martie 2021, România vs Olanda 1-1

27 martie 2021, ora 19:00: România vs Ungaria

30 martie 2021, ora 19:00: România vs Germania

Sistemul de desfășurare de la Euro 2021

Euro 2021 U21 se va desfășura într-un format diferit de până acum. Din cele patru grupe a câte patru formații, primele două clasate vor merge mai departe în sferturile de finală.

Noutatea vine din faptul că faza grupelor și fazele finale sunt separate. Grupele se joacă în perioada 24-31 martie, iar fazele eliminatorii vor fi între 31 mai și 6 iunie.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria,  jigniri xenofobe  la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Alte sporturi
04.10
„Urâm România!” Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Citește mai mult
„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
MM îl apără pe Olaru  „E  jucătorul #1  din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Europa League
04.10
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Citește mai mult
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
04.10
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
04.10
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
04.10
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
04.10
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
04.10
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
04.10
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”