Scos din sărite   Petrescu  s-a enervat la conferință: „Ce întrebare e asta? Pune-mi alta sau plec”
Dan Petrescu / Foto: Captură YouTube@ CFR 1907 Official

Scos din sărite Petrescu s-a enervat la conferință: „Ce întrebare e asta? Pune-mi alta sau plec”

  • CFR Cluj a susținut, astăzi, o conferință de presă premergătoare duelului cu FC Botoșani, programat mâine, de la ora 19:00, din etapa a 7-a din Liga 1.
  • Antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, a fost scos din sărite de un jurnalist și a amenințat că părăsește sala.

Dan Petrescu s-a prezentat, sâmbătă, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Botoșani, din Liga 1.

După ce și-a analizat adversara, tehnicianul a răspuns întrebărilor jurnaliștilor aflați în sală.

Însă, una dintre ele a reușit să-l enerveze atât de tare, încât era gata să se ridice de la masă.

Dan Petrescu, enervat la conferință

Unul dintre jurnaliștii prezenți la conferință l-a întrebat pe Dan Petrescu care competiție va avea prioritate în continuare: Liga 1 sau Conference League - după ce se va obține calificarea matematic.

Tehnicianul nici nu a vrut să audă că jurnalistul a considerat echipa sa deja calificată în faza principală din Conference League și „a luat foc”.

Se spune că e mai importantă competiția europeană decât Liga 1. Care ar fi tactica de abordare după ce echipa ajunge în faza principală din Conference?

Altă întrebare, te rog frumos. Care abordare? Nu suntem nicăieri. Ce abordare? Dacă nu suntem calificați, ce întrebare îmi pui? Are logică? Te rog frumos, pune-mi altă întrebare, altfel plec. Ai altă întrebare?

Laude pentru Ciobotariu și Botoșani

În stilul caracteristic, Dan Petrescu s-a arătat îngrijorat de meciul cu FC Botoșani.

E clar că venirea lui Ciobi la echipă a adus un plus. Au câștigat două meciuri din trei. La Sibiu au pierdut din penalty, în minutul 90+3, pe o greșeală mare a fundașului.

I-a organizat, joacă 5-4-1, pe apărare, pe contraatac. Sunt proaspeți, odihniți, față de echipa noastră care are o anumită medie de vârstă. Nu e ușor să joci o dată la două-trei zile, pe această căldură. Va fi greu să fac primul 11 și niște schimbări care să aducă ceva în plus”, a declarat Dan Petrescu.

Probleme de lot și „săgeți” pentru conducere

Dan Petrescu s-a plâns de faptul că are prea mulți jucători accidentați, dar și de faptul că patronul Neluțu Varga îi vinde cei mai importanți jucători, fără a-i aduce jucători de același calibru în loc.

Avem ceva probleme de lot, cu accidentări. Sunt puțin îngrijorat, supărat. Sunt sigur că ultimele trei jocuri înainte de pauză sunt vitale pentru clubul nostru.

Nu știu dacă jucătorii înțeleg acest lucru, mai ales cei care nu prea joacă în Europa. E capital pentru noi, mai ales dacă vrem să fim în primele echipe la finalul sezonului. Trebuie să câștigăm acest meci. Va fi foarte greu.

Pe mine mă preocupă foarte mult situația din clasament. În momentul de față nu suntem bine. Sunt foarte mulți jucători noi. E posibil ca unii să debuteze fără un antrenament sau două. Așa mulți jucători noi n-am avut niciodată la CFR. Să n-am timp să-i cunosc.

Dacă pleacă jucători, cum am citit iar prin ziare... Nu s-a întâmplat așa ceva cu mine. E prima dată când pleacă așa mulți jucători valoroși în timpul campionatului, al meciurilor din cupele europene. Asta e situația. Trebuie să mă adaptez pentru că țin foarte mult la acest club și sper să avem rezultate”, a completat Dan Petrescu.

Ciprian Deac, titular cu FC Botoșani?

Ciprian Deac, eliminat în partida tur cu Pafos (1-0), va lipsi la returul din Cipru și are șanse foarte mari să fie titularizat în meciul de campionat cu FC Botoșani.

Nu știu moralul lui cum va fi, dar mă gândesc să-l bag de la început. Poate va dori să aibă reacție. Un jucător care rar a greșit la CFR. Nici nu am vorbit cu el până acum pentru că, două zile după meci, nu e bine să vorbești cu un jucător care sunt sigur că n-a vorbit după meci. A suferit foarte mult. Ține foarte mult la această echipă, e ca și familia lui”, a conchis Dan Petrescu.

Primul meci, când vii, echipa are o reacție. E normal să fie așa. În clasament e posibil orice. D-aia și noi, și Botoșani, avem nevoie de victorie. Va fi un meci aprig, război. Sper să câștigăm noi Dan Petrescu, despre debutul de mandat al lui Șumudică la Rapid

Michel Platini, propunere bizară Fostul șef al UEFA: „Să se joace în 10 oameni”
Diverse
20.09
Michel Platini, propunere bizară Fostul șef al UEFA: „Să se joace în 10 oameni”
Citește mai mult
Michel Platini, propunere bizară Fostul șef al UEFA: „Să se joace în 10 oameni”
Dinamo, la limită  Dacă  Selmani  primește galben diseară, Kopic nu va mai avea opțiuni de atacant
Liga 1
20.09
Dinamo, la limită Dacă Selmani primește galben diseară, Kopic nu va mai avea opțiuni de atacant
Citește mai mult
Dinamo, la limită  Dacă Selmani primește galben diseară, Kopic nu va mai avea opțiuni de atacant
Ultimatum pentru Drăguș Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru atacantul român: „Ori muncește, ori nu va mai fi aici”
Stranieri
20.09
Ultimatum pentru Drăguș Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru atacantul român: „Ori muncește, ori nu va mai fi aici”
Citește mai mult
Ultimatum pentru Drăguș Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru atacantul român: „Ori muncește, ori nu va mai fi aici”
„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
20.09
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare