Simona Halep, la revenirea in tara: "Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc foarte mult"

Simona Halep, la revenirea in tara: "Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc foarte mult"

Simona Halep a revenit vineri in tara, dupa participarea la turneul de Grand Slam de la Wimbledon (a fost eliminata de Eugenie Bouchard in semifinale). "Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc sa ajung", a precizat Halep pe Aeroportul Henri Coanda.

Simona HalepFoto: wimbledon.com

Despre accidentarea din meciul cu Bouchard

"A fost un pic de ghinion in timpul meciului ca am facut entorsa. Nu e foarte grav, dar o sa am timp sa ma recuperez sa joc la turneul de la Bucuresti" - Simona Halep.

Despre cum s-a simtit in timpul semifinalei

"A fost un rezultat frumos, ma bucur ca am apucat sa joc spre final si pe iarba. M-a marcat un pic accidentarea, pentru ca nu am mai putut sa servesc, sa imping in picior, nu am mai putut sa fiu relaxata, n-am putut sa ma opresc la anumite mingi. M-a incurcat, dar nu vreau sa dau vina pe accidentare. Bouchard m-a batut, a fost mai buna si merg mai departe. Asta imi da curaj sa merg cu incredere inainte" - Simona Halep.

Isi doreste sa ajunga pe locul 1 in ierarhia WTA

"Imi doresc foarte mult sa ajung si mai sus in tenis o sa muncesc zi de zi sa incerc sa fac tot ce pot pentru a castiga meciuri. Am fost trista ca am avut o infrangere, dar nu ca s-a terminat turneul, pentru ca a fost un rezultat bun. Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc sa ajung" - Simona Halep.

Despre turneul de la Bucuresti

"Acest turneu de la Bucuresti (n.r. se va disputa pe durata saptamanii viitoare) inseamna mult, pentru ca este primul de la noi din tara. Mi-am dorit foarte mult sa joc. Sper sa fiu suta la suta miercuri si voi da tot ce pot sa ajung spre final. Imi doresc foarte mult sa castig. E greu pentru ca vin de pe iarba si sper sa ma acomodez foarte repede" - Simona Halep.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Pedepsiți  Patronul lui PAOK s-a enervat după  eșecul cu FCSB ! Măsură drastică luată la Salonic: doar Răzvan Lucescu a scăpat
Europa League
16:12
Pedepsiți Patronul lui PAOK s-a enervat după eșecul cu FCSB! Măsură drastică luată la Salonic: doar Răzvan Lucescu a scăpat
Citește mai mult
Pedepsiți  Patronul lui PAOK s-a enervat după eșecul cu FCSB ! Măsură drastică luată la Salonic: doar Răzvan Lucescu a scăpat
Leziuni grave  Cinci jucători au suferit  accidentări extreme la genunchi  după protestul lui Rodri
Campionate
16:55
Leziuni grave Cinci jucători au suferit accidentări extreme la genunchi după protestul lui Rodri
Citește mai mult
Leziuni grave  Cinci jucători au suferit accidentări extreme la genunchi după protestul lui Rodri
Adnan Golubovic   Povestea incredibilă a  portarului lui Dinamo . Jefuit și amenințat, cu ambii genunchi făcuți praf: „Mama și tata vor afla abia când vor citi asta”
Liga 1
09:00
Adnan Golubovic Povestea incredibilă a portarului lui Dinamo. Jefuit și amenințat, cu ambii genunchi făcuți praf: „Mama și tata vor afla abia când vor citi asta”
Citește mai mult
Adnan Golubovic   Povestea incredibilă a portarului lui Dinamo . Jefuit și amenințat, cu ambii genunchi făcuți praf: „Mama și tata vor afla abia când vor citi asta”
Stanciu îl apără pe Olaru  Mesajul căpitanului României  după ce a văzut ce s-a întâmplat la PAOK - FCSB: „Asta i-am spus”
Liga 1
16:57
Stanciu îl apără pe OlaruMesajul căpitanului României după ce a văzut ce s-a întâmplat la PAOK - FCSB: „Asta i-am spus”
Citește mai mult
Stanciu îl apără pe Olaru Mesajul căpitanului României după ce a văzut ce s-a întâmplat la PAOK - FCSB: „Asta i-am spus”
Lovitură pentru Pancu Dinamovistul  Cătălin Cîrjan  ratează partidele decisive cu Muntenegru și Elveția
Nationala
16:09
Lovitură pentru PancuDinamovistul Cătălin Cîrjan ratează partidele decisive cu Muntenegru și Elveția
Citește mai mult
Lovitură pentru Pancu Dinamovistul Cătălin Cîrjan ratează partidele decisive cu Muntenegru și Elveția
Nicolae Mitea Povești cu  Diego Maradona și Zlatan Ibrahimovic : „Uneori nici nu îmi vine să cred” + marea greșeală a carierei
Diverse
12:51
Nicolae MiteaPovești cu Diego Maradona și Zlatan Ibrahimovic: „Uneori nici nu îmi vine să cred” + marea greșeală a carierei
Citește mai mult
Nicolae Mitea Povești cu Diego Maradona și Zlatan Ibrahimovic : „Uneori nici nu îmi vine să cred” + marea greșeală a carierei
Golul sezonului!   VIDEO cu reușita : Juric a marcat un gol fabulos în Oțelul - U Craiova 1-1
Liga 1
05.10
Golul sezonului! VIDEO cu reușita: Juric a marcat un gol fabulos în Oțelul - U Craiova 1-1
Citește mai mult
Golul sezonului!  VIDEO cu reușita : Juric a marcat un gol fabulos în Oțelul - U Craiova 1-1
„Vreau CFR CAMPIOANĂ”   MM Stoica, reacție acidă după declarația lui Bordeianu: „Mi se pare  foarte ciudat ”
Liga 1
05.10
„Vreau CFR CAMPIOANĂ” MM Stoica, reacție acidă după declarația lui Bordeianu: „Mi se pare foarte ciudat
Citește mai mult
„Vreau CFR CAMPIOANĂ”  MM Stoica, reacție acidă după declarația lui Bordeianu: „Mi se pare foarte ciudat ”