~Supercupa Germaniei: Bayern Munchen vs RB Leipzig. Deschidere de gală

~Supercupa Germaniei: Bayern Munchen vs RB Leipzig. Deschidere de gală

Bayern Munchen - RB Leipzig, meci contând pentru Supercupa Germaniei, este programat, sâmbătă, 30 iulie, de la ora 21:30, pe Red Bull Arena şi va fi transmis în direct la Digi Sport 2 şi Prima Sport 2.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Germania deschide noul sezon, în mod tradițional, cu Supercupa, în care se întâlnesc, la Leipzig, campioana din 1.Bundesliga şi câştigătoarea Cupei.

Bayern Munchen a cucerit al 11-lea titlu consecutiv în 1.Bundesliga, iar în această vară trupa antrenată de Julian Nagelsmann s-a întărit serios, cu jucători de top precum Noussair Mazraoui (fundaș dreapta, liber de contract), Ryan Gravenberch (mijlocaș central, 18,5 milioane de euro), ambii de la Ajax Amsterdam, Mathys Tel (atacant, 20 de milioane de euro) de la Rennes, Sadio Mane (atacant, 32 de milioane de euro) de la Liverpool şi Matthijs De Ligt (fundaş central, 67 de milioane de euro) de la Juventus.

Bavarezii i-au pierdut, în schimb, dintre oamenii de bază pe Robert Lewsandowski şi Niklas Sule. RB Leipzig a reușit la finalul sezonului trecut să bifeze primul trofeu din istoria sa, Cupa Germaniei, după ce a câştigat la penalty-uri finala cu SC Freiburg (4-2, 1-1 după 90 şi, respectiv, 120 de minute). Antrenorul Domenico Tedesco preferă să meargă pe mâna jucătorilor cu care a încheiat ultima stagiune pe locul 4, astfel că a adus un singur fotbalist notabil, Xaver Schlager, un mijlocaș austriac de la Wolfsburg, pentru 12 milioane de euro, în timp ce la capitolul plecări nu regăsim vreun jucător important.

În ultimele 10 meciuri directe, în campionat şi cupă, Bayern Munchen s-a impus de cinci ori, RB Leipzig doar o dată, iar de patru ori s-a consemnat remiza. În campionatul trecut, bavarezii au câştigat de două ori, 4-1 în deplasare şi 3-2 acasă (ultima victorie a „taurilor roşii” s-a înregistrat pe 18 martie 2018, 2-1 pe teren propriu). Bavarezii domină această competiție. Au fost prezenți și în precedentele zece Supercupe și au câștigat cinci din ultimele șase.

Echipele probabile

Bayern Munchen: Neuer - Mazraoui, Upamecano, Lucas Hernandez, Davies - Kimmich, Sabitzer - Gnabry, Muller, Coman – Mane. Antrenor: Julian Nagelsmann.

RB Leipzig: Gulacsi - Simakan, Orban, Halstenberg - Henrichs, Schlager, Kampl, Angelino - Olmo - Nkunku, Silva. Antrenor: Domenico Tedesco.

Superbet oferă cota 1,95 pentru o victorie a lui Bayern Munchen în meciul cu RB Leipzig.

Bayern Munchen vs RB Leipzig
Cotă
Victorie Bayern Munchen
1,95

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi  fără 3 titulari  în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
EURO 2024
05.07
DecimațiEfectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Citește mai mult
Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea  amical  din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Liga 1
05.07
Victorie la limităDinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Citește mai mult
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru  înlocuirea  lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Nationala
05.07
Propunere Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Citește mai mult
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Transfer  George Pușcaș  ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Stranieri
05.07
TransferGeorge Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Citește mai mult
Transfer George Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport