US Open: Elena Gabriela Ruse, învinsă în primul tur al calificărilor

US Open: Elena Gabriela Ruse, învinsă în primul tur al calificărilor

Elena Gabriela Ruse (20 de ani, locul 256 WTA) a fost eliminată în primul tur al calificărilor pentru tabloul principal de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, care va avea loc în perioada 27 august - 9 septembrie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ruse a fost învinsă de ucraineanca Anhelina Kalinina (21 de ani, locul 136 WTA), cap de serie numărul 26, scor 6-1, 7-6 (2), după o oră și 30 de minute de joc.

Dintre cele patru românce care s-au aflat la start în calificări, doar Alexandra Dulgheru (29 ani, 141 WTA), cap de serie numărul 30, a trecut de primul tur, scor 2-6, 6-3, 6-2 cu americanca Allie Kiick (23 ani, 165 WTA).

În turul al doilea, Dulgheru va juca împotriva spaniolei Paula Badosa Gibert (20 ani, 184 WTA). Partida este programată joi, a doua pe Terenul 11 și va începe după ora 19:30 (ora României).

Tot în primul tur al calificărilor au mai fost eliminate Irina Bara (locul 140 WTA), cap de serie numărul 29, și Jaqueline Cristian (locul 213 WTA).

Prezenţa în primul tur al calificărilor de la US Open este recompensată cu un premiu de 8.000 de dolari şi cu două puncte WTA, iar accederea în turul al doilea cu 16.000 de dolari şi cu 20 de puncte WTA.

Pe tabloul calificărilor în proba de simplu feminin de la US Open se află 128 de de jucătoare, 16 dintre ele urmând să ajungă după trei tururi pe tabloul principal.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Meci nebun în Ghencea!  FCSB - Petrolul 1-1.   VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Liga 1
21.09
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1. VIDEO CU GOLUL: Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Citește mai mult
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1.  VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem  Dinamo  de acolo!”
Liga 1
21.09
Alarmă la FCSBCampioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Citește mai mult
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Mourinho, învins în clasicul Turciei   Galatasaray  a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Campionate
21.09
Mourinho, învins în clasicul Turciei Galatasaray a câștigat clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Citește mai mult
Mourinho, învins în clasicul Turciei  Galatasaray a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la  națională  a marcat  în Polonia
Stranieri
21.09
Ghiță, GOL SUPERB Fundașul chemat de Lucescu la națională a marcat în Polonia
Citește mai mult
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la națională  a marcat în Polonia